طرز تهیه دسری عالی و آسان، فرنی با شیره انگور

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
در طرز تهیه این فرنی خوشمزه می‌توان به‌جای استفاده از شکر، از شیره انگور یا شیره خرما استفاده کرد که سالم‌تر و مقوی‌تر است، چرا که ترکیب شیر و شیره انگور یا خرما بسیار مفید و مغذی است.

فرنی با شیره انگور یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که شما می‌توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. این دسر بسیار مقوی است و یک دسر پاییزی و زمستانی به حساب می‌آید، زیرا به خاطر وجود شیره انگور بدن را گرم نگه می‌دارد. شما می‌توانید فرنی شیره انگور را به عنوان یک شام خوشمزه و مقوی برای خانواده و کودکان خود تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فرنی شیره انگور

  • آرد گندم ۷ قاشق غذاخوری
  • کره پاستوریزه ۴۰ گرم
  • شیر ۳.۵ پیمانه
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • شیره انگور ۲۵۰ الی ۲۷۰ گرم
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فرنی شیره انگور

مرحله اول

ابتدا باید آرد را تفت دهید. برای این کار آرد را الک کنید و داخل یک تابه بریزید و نیم ساعت تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. حرارت باید کم باشد تا آرد نسوزد، فقط کمی رنگ آن عوض شود، برای همین حرارت نباید بالا باشد.

مرحله دوم

در ادامه باید کره را بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا رنگ آن طلایی خوشرنگ شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر و خامه و وانیل را که از قبل در دمای محیط قرار دادید بریزید. با هم‌زن دستی خوب هم بزنید تا مواد خودش را باز کند. از گوشتکوب برقی هم می‌توانید برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی:  چند مدل طراحی زیبای ناخن برای فصل تابستان

مرحله سوم

بعد از مخلوط شدن مواد باید قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید و شیره انگور را بریزید و هم بزنید تا مواد غلیظ و یکدست شود. وقتی به غلظت مورد نظر رسید باید از روی حرارت بردارید و داخل کاسه سرو بریزید و صبر کنید تا کمی خنک شود. چند ساعت هم می‌توانید در یخچال بگذارید و به دلخواه با مغز گردو، پسته و بادام تزیین کنید.

نکات کلیدی فرنی شیره انگور

  • می‌توانید به‌جای شیره انگور شیره خرما یا توت نیز بریزید.
  • بهتر است شیر و خامه در دمای محیط باشد و بعد از اینکه خامه را ریختید مواد را سریع هم بزنید تا گوله نشود.
  • این فرنی را به صورت گرم نیز می‌توانید سرو کنید.
  • اگر طعم کره را دوست ندارید می‌توانید کره محلی یا مارگارین نیز بریزید.
  • غلظت مواد بستگی به سلیقه خود دارد. فقط فراموش نکنید که فرنی بعد از سرد شدن سفت‌تر می‌شود.

تعداد کلمات مطلب: 375

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…