روش تهیه اشکنه به بسیار ساده و کمخرج است که میتوانید در فصل زمستان و همزمان با رسیدن به تازه این اشکنه خوشمزه و خوشرنگ را تهیه و به همراه نان خشک نوش جان کنید. اشکنهها را میتوانید به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید و پخت آن نهایت ۳۰ دقیقه از زمان شما را میگیرد. به دلخواه میتوانید از کمی گردو خردشده نیز استفاده کنید. برای تهیه این اشکنه نیازی به گوشت و مرغ ندارید و با توجه به تعداد افراد میتوانید تخممرغ بشکنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اشکنه به
- پیاز ۲ عدد
- آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه ۱ قاشق چایخوری
- شنبلیله ۲ قاشق غذاخوری
- به ۱ عدد
- تخممرغ ۳ عدد
- شکر ۱ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه اشکنه به
مرحله اول
ابتدا برای تهیه این اشکنه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود. بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. دقت کنید حرارت ملایم باشد و آرد نسوزد.
مرحله دوم از تهیه اشکنه به
در ادامه رب را به همراه نمک و فلفل سیاه و شکر به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. شنبلیله را اضافه کنید و تفت دهید و بعد نصف یک لیموترش را اضافه کنید. بعد روی مواد آبجوش بریزید. شعله را زیاد کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید به را خوب بشویید و یکاندازه برش مکعبی بزنید. بهها را داخل تابه کمی تفت دهید تا از خامی خارج شود. سپس به مواد فوق اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا اشکنه جا بیفتد.
مرحله چهارم
تخممرغها را میتوانید به صورت درسته داخل اشکنه بشکنید و در قابلمه را ببندید و ۵ دقیقه زمان دهید تا خودش را بگیرد یا میتوانید تخممرغها را داخل کاسه شکسته تا از لختگی خارج شود و بعد به مواد اشکنه اضافه کنید و هم بزنید سریع تا تخممرغها بپزد.
نکات کلیدی در تهیه اشکنه به
- میتوانید برای خوشرنگ شدن مواد از کمی زعفران نیز استفاده کنید.
- با افزودن آرد یک اشکنه غلیظ خواهید داشت و میتوانید از هر نوع آردی که دوست دارید استفاده کنید.
- تعداد تخممرغها را میتوانید کم و زیاد کنید.
ناشناس
17 دی 1402 در 1:02 ق.ظ
با سلام قاسمی از تهران برنامه ها تون خیلی خوب میباشد