طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

1
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
استفاده از گوشت مرغ بسیار راحت و فوری است و شما می‌توانید این غذای مجلسی و لذیذ را به آسانی تهیه کنید. قیمه نثار با مرغ در بیشتر شهرها تهیه می‌شود.

قیمه نثار با مرغ یکی از روش‌های بسیار خوشمزه تهیه این غذا برای کسانی است که طعم و مزه گوشت را دوست ندارند یا زمان کمی برای تهیه این غذا دارند. همان طور که این غذا با دستور پخت اصلی برای استان قزوین است این غذا را نیز می‌توان با اسم شهر قزوین نام برد. اگر دوست دارید یک غذای متفاوت و مجلسی تهیه کنید قیمه نثار با مرغ را در نظر داشته باشید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار با مرغ

  • سینه یا فیله مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • رب ۱ قاشق غذاخوری
  • برنج ۲ پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • چوب دارچین ۱ تکه
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • خلال بادام و خلال پرتقال و پسته به مقدار لازم
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

مرحله اول

ابتدا برنج را چندین بار بشویید تا تمیز و شفاف شود، سپس با کمی نمک خیس کنید. سینه مرغ را بدون استخوان و به‌صورت مکعبی همانند گوشت خورشتی خرد کنید. شما می‌توانید از فیله بدون استخوان مرغ نیز استفاده نمایید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک تابه کمی روغن و زردچوبه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سینه مرغ خردشده را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. مرغ‌ها را خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

رب و کمی زعفران را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس چوب دارچین و ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد و سس غلیظ شود. در انتها گلاب را اضافه و صبر کنید تا نثار مرغ به غلظت برسد. چوب دارچین را خارج کنید.

مطلب پیشنهادی:  2 نوع از زیباترین گیاهان آپارتمانی که در سال 2024 انتخاب شده‌اند

قیمه نثار با مرغ

مرحله چهارم

در ادامه برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و نرم شود. خلال‌ها را به همراه زرشک خیس کنید. دقت کنید خلال پرتقال را حتما ۳ بار بجوشانید و آب سرد بگیرد و بعد استفاده کنید این کار باعث می‌شود تلخی پرتقال‌ها گرفته شود. خلال‌ها را به همراه زرشک و ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره خوب تفت دهید تا نرم شود. بعد از پخت برنج باید یک لایه برنج دم‌کشیده بریزید و کمی از نثار مرغ و مقداری زرشک و خلال پوست پرتقال روی آن بریزید. برای دیدن دستورهای غذایی بیشتر خورشت داود پاشا، همتای ترکیه‌ای فسنجان را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه قیمه نثار با مرغ

  • چوب دارچین مانع تیره شدن نثار می‌شود و بهتر است با پودر دارچین جایگزین نکنید.
  • زعفران را می‌توانید به دلخواه بیشتر بریزید.
  • می‌توانید ۱ عدد هل نیز اضافه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 441

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. ناشناس

    7 دی 1402 در 9:48 ب.ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

کاشت گردو در گلدان

کاشت گردو در گلدان، یک تجربه جذاب و چالش‌برانگیز است. اگرچه درخت گردو در طبیعت به فضای زیا…