جوجه کباب با استخوان یکی از روشهای بسیار خوشمزه و ساده تهیه جوجه کباب است. این غذا برای کسانی که طعم و مزه آبدار جوجه را دوست دارند گزینه بسیار خوبی است و شما میتوانید برای پخت جوجه کباب با استخوان از فر یا کباب کردن استفاده کنید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه جوجه کباب با استخوان را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با استخوان
- جوجه خردشده ۱ کیلوگرم
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- آب لیموترش ۱ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه جوجه کباب با استخوان
مرحله اول
ابتدا مرغ را بشویید و با کمک چاقو به اندازههای منظم و یکسان برش بزنید. میتوانید مرغ را بیرون خرد و به صورت آماده تهیه کنید ولی اگر در خانه خرد میکنید حتما برشها یکسان باشد تا وقتی به سیخ میزنید یک اندازه بپزد.
مرحله دوم
جوجهها را داخل یک کاسه یا ظرف دردار بریزید و با سس مایونز و پیاز خلالیشده و گوجهفرنگی رندهشده و ادویهها و آب لیموترش و زعفران و فلفل دلمه خلالی خوب ماساژ دهید تا مزهها به خورد جوجه برود. سپس در ظرف را ببندید و ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
برای پخت در فر باید جوجهها را از مواد مرینت جدا کنید و به سیخ فلزی بزنید یا داخل سینی چربشده فر قرار دهید. جوجهها را در فر از قبل گرمشده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ با حالت کانوکشن بگذارید تا بپزند. اگر حالت کانوکشن ندارید جوجهها را بچرخانید.
مرحله چهارم
برای پخت بدون فر و روی زغال باید جوجهها را به سیخ بزنید و زغال را از قبل آماده کنید تا سرخ شود. بعد جوجه را روی منقل قرار دهید و هر طرف را هر ۱ دقیقه بچرخانید تا خوب مغزپخت شود. پیاز و فلفل دلمهای را نیز به سیخ بزنید و کباب کنید و در کنار غذای خود سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه جوجه کباب با استخوان
- میتوانید از ادویههای دلخواه برای مزهدار کردن جوجه استفاده کنید.
- زمان پخت روی زغال چشمی و بستگی به برشهای جوجه دارد.
- سس مایونز باعث نرم شدن جوجه میشود.