کیک یخچالی یکی از روشهای تهیه کیک شب یلدا است که دیگر نیازی به فر ندارد و میتوانید مواد را داخل قالب یا ظرف پیرکس بریزید و این کیک راحت، خوشمزه و کمهزینه را تهیه کنید. شما میتوانید به دلخواه روی این دسر را با دانههای انار و خلال پسته تزیین کنید. همچنین میتوانید این کیک را با انواع میوهها و برای مناسبتهای مختلف نیز به راحتی در خانه تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک شب یلدا یخچالی
- شیر ۳ پیمانه
- آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- شکر ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
- بیسکویت ساده ۲ بسته
- انار و خلال پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه کیک شب یلدا یخچالی
مرحله اول
در مرحله اول باید شیر را به همراه نشاسته و آرد الکشده مخلوط کنید. سپس شکر و پودر کاکائو و وانیل را بریزید و مواد را کاملا هم بزنید و تا یکدست شود. بعد روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا بوی خامی نشاسته و آرد گرفته شود و مایع شکلاتی شما کمی غلیظ شود. این مرحله در حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد.
مرحله دوم از کیک یخچالی شکلاتی
داخل هر نوع قالبی که دوست دارید یک نایلون بیندازید و یک ردیف بیسکویت قرار دهید و بعد از مواد شکلاتی مرحله قبل بریزید. سپس ۴ بیسکویت دیگر روی هم بگذارید و بعد کمی از مواد شکلاتی بریزید. این کار را با ۱۰ لایه بیسکویت تکرار کنید. بیسکویتها باید روی هم و در یک راستا قرار بگیرند.
مرحله سوم
سپس باید نایلون را خوب دور دسر فیکس کنید و آن را محکم کنید تا دور و اطراف کیک را به خوبی بگیرد. بعد به کمک همان نایلون آن را داخل یخچال بگذارید و ۱ ساعت صبر کنید. بعد از این مدت نایلون را بردارید و روی دسر را با مواد باقیمانده از شکلات کاملا بپوشانید، مانند خامهکشی کیک باید دور تا دور کیک را بپوشانید و بعد با لیسک کیک را در ظرف مخصوص سرو بگذارید. روی آن را میتوانید با انار دانهشده و خلال پسته تزیین کنید و ۱ ساعت دیگر نیز داخل یخچال بگذارید.
نکات کلیدی در تهیه کیک شب یلدا یخچالی
- چیدن بیسکویتها به صورت منظم روی هم خیلی مهم است.
- مایه شکلاتی خود را زیاد بریزید تا بیسکویتها نرم شود.
- این کیک هرچقدر بیشتر در یخچال باشد خوشطعمتر میشود.