هویج پلو با گوشت قلقلی یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و خوشطعم ایرانی است که شما میتوانید به سرعت با گوشت قلقلی آن را تهیه و یک پلوی بینظیر ایرانی برای شام یا ناهار آماده کنید. شما میتوانید مواد را در میان پلو قرار دهید و دم بگذارید یا در انتها مواد را روی پلو بریزید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی
- برنج ۳ پیمانه
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- هویج ۳ عدد
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
- زرشک ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی
مرحله اول
برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید. یکی از پیازها را رنده ریز بزنید و آب پیاز را با دست بگیرید. به همراه گوشت و ادویهها و کمی زعفران خوب ورز دهید و به شکل قلقلیهای کوچک دربیاورید و داخل یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
یکی دیگر از پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. هویجها را پوست بگیرید و خلالی خرد و بعد به تابه پیاز اضافه کنید و به همراه کمی شکر و زعفران خوب تفت دهید تا کمی هویج نرم شود. بهتر است در تابه را چند دقیقه ببندید.
مرحله سوم
برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و کف روی برنج را مدام بگیرید. بعد از اینکه برنج کاملا نرم شد باید آن را آبکش کنید. برنج را داخل سبد بریزید و روی آن آب سرد بگیرید و قابلمه را مجدد روی حرارت قرار دهید و کف آن روغن بریزید و تهدیگ دلخواه را در آن بگذارید.
مرحله چهارم
نیمی از برنج را بریزید و کمی هویج و پیاز و گوشت قلقلی را لابهلای آن قرار دهید تا مواد و برنج تمام شود. بهتر است کمی گوشت قلقلی و هویج برای روی برنج نگه دارید. هویج پلو با گوشت قلقلی را ۳۰ دقیقه دم بگذارید و در همین حین زرشک را با کمی شکر و روغن تفت دهید تا پفکی شود. در انتها پلو را داخل دیس بکشید و با گوشت و هویج تزیین کنید.
نکات کلیدی در تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی
- افزودن شکر به هویج اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید.
- میتوانید بین هر لایه ریختن مواد کمی زعفران بریزید.
- در انتها بهتر است کمی کره یا روغن حیوانی روی برنج بریزید.