رول بادمجان با مرغ یکی از رولهای بسیار خوشمزه و متفاوت است که شما میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. ترکیب بادمجان با مرغ بسیار خوشمزه میشود و شما میتوانید با گوشت چرخ کرده نیز این غذای لذیذ را تهیه کنید. برای داشتن این غذا باید از بادمجانهای کشیده و یکدست استفاده کنید و بهتر است بادمجانها کشیده باشند و پوست براق داشته باشند. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه رول بادمجان با مرغ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان با مرغ
- بادمجان ۳ عدد
- ران و سینه مرغ از هر کدام ۱ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- گوجه ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه رول بادمجان با مرغ
مرحله اول
ابتدا باید مرغ را آماده کنید. شما میتوانید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید تا غذای شما زیاد خشک نشود همچنین میتوانید از فیله بدون استخوان استفاده نمایید. سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بیندازید و میکس کنید.
مرحله دوم
بادمجانها را بشویید و به صورت حلقه حلقه به قطر یک سانت برش بزنید. آنها را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجانها گرفته شود و بعد بشویید و خشک کنید. داخل یا همان وسط بادمجانها را خارج کنید تا یک دایره تو خالی داشته باشید.
مرحله سوم
مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه بریزید و پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید و به مخلوط مرغ، ادویهها و زعفران اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. میتوانید از همان ابتدا پیاز را داخل چرخ گوشت به همراه مرغ میکس کنید.
مرحله چهارم
حالا باید داخل بادمجانهای خالیشده را با مرغ چرخشده پر کنید. سپس خیلی آرام داخل سیخ چوبی بزنید و کنار هم قرار دهید. داخل تابه رژیمی کمی روغن بریزید و اجازه دهید تا هر دو طرف بادمجانها و مرغ با شعله خیلی کم و به مدت ۱ ساعت بپزند تا خوب مغزپخت شوند. در انتها گوجهها را نیز سرخ و به همراه کته میل کنید.
نکات کلیدی برای تهیه رول بادمجان با مرغ
- میتوانید از گوشت چرخکرده نیز استفاده کنید.
- بهتر است قطر بادمجان زیاد ضخیم نباشد.
- میتوانید یک عدد فلفل دلمه رندهشده نیز بریزید.
- مواد را به آرامی به سیخ بزنید وگرنه مواد از داخل بادمجان میریزد.