پیراشکی پفکی یکی از روشهای تهیه پیراشکی و بسیار ترد و خوشمزه و تو خالی است. این غذا یک ایده بسیار خوب برای شام و ناهار است زیرا با طعم جعفری و سیر درست میشود و مخصوص روزهایی است که دنبال یک غذای خوشمزه و نانی میگردید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه پیراشکی پفکی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی پفکی
- تخممرغ ۲ عدد
- ماست همزده ۱/۲ پیمانه
- سیر ۵ حبه
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- آرد ۳۰۰ گرم
- روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیراشکی پفکی
مرحله اول
تخممرغ را به همراه ماست و سیر پوستکنده و پورهشده و مقداری نمک داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست شود. جعفری را پاک کنید و بشویید و ساطوری خرد و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه روغن مایع را بریزید و هم بزنید و ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. این خمیر نیازی به استراحت ندارد.
مرحله سوم
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک کاتر گرد برش بزنید. داخل یک شیرجوش روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس دانه دانه خمیرهای برشزده را داخل روغن قرار دهید و روی آن روغن بریزید و صبر کنید تا پف کند و طلایی شود. در انتها روی دستمال روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد با سس دلخواه سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه پیراشکی پفکی
- از آرد سفید قنادی برای تهیه این پیراشکی استفاده کنید.
- میتوانید جعفری خشک نیز بریزید.
- بهتر است از ماست همزده استفاده نمایید.
بهار
15 آبان 1402 در 5:45 ب.ظ
عالی و سالم بود
ناشناس
16 آبان 1402 در 10:35 ب.ظ
عالی