پیراشکی یا دونات یکی از شیرینیهای خوشمزه است که بیشتر در بازار تهیه میشود. اگر دوست داشته باشید در این ویدئو یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی شکلاتی لذتبخش برای شما در نظر گرفتهایم. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم
- شیر گرم ۱۵۰ میلی لیتر
- شکر ۳۵ گرم
- خمیر مایه فوری ۵ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری سر پر
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۳۲۵ گرم
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری
- کره ۱۵ گرم
- نوتلا به مقدار لازم
طرز تهیه سس شکلاتی
نوتلا را در فر یا به روش بنماری روی بخار آب کتری قرار دهید تا نرم شود؛ در این حین مراقب باشید تا نوتلا بیش از اندازه نرم نشود؛ سپس نوتلا را درون قیف یا کیسه فریزر ریخته و کنار بگذارید.
مرحله دوم
پیراشکیهای پخته شده را روی یک سطح صاف قرار دهید و قسمتی از آن را با چاقو برش بزنید, سپس به آرامی داخل آن را با مواد نوتلا پر کنید؛ توجه داشته باشید در این مرحله بیش از اندازه به نوتلا فشار وارد نکنید چرا که ممکن است پیراشکی شما از وسط شکسته شود.
مرحله پایانی
دوناتهای آماده شده را درون یک سینی قرار داده و حتما به مدت 10 الی 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا شکلات درون آن کمی سفت شود؛ بعد از گذشت این مدت زمان، پیراشکیها را از یخچال درآورده و با شکلات سفید یا پودر شکر تزیین کنید؛ برای پخت دونات میتوانید مطلب طرز تهیه دونات فوری را در این مطلب مطالعه کنید.