تهیه خمیر جادویی بدون خمیر مایه

3
13
زمان مطالعه: 2 دقیقه
می‌توانید انواع نان‌های ساده را نیز با این خمیر نرم و لطیف تهیه کنید. بهتر است برای تهیه این خمیر از آرد سفید استفاده کنید.
تهیه خمیر جادویی بدون خمیر مایه

خمیر‌ها یکی از لذت‌بخش‌ترین قسمت‌های آشپزی است که شما‌ می‌توانید آن‌ها را به راحتی در خانه تهیه کنید و با آن‌ها  انواع غذا‌های خوشمزه را تهیه کنید. شما‌ می‌توانید با خمیر‌ها انواع پیراشکی و پیتزا و غذا‌هایی را که نیاز به خمیر دارند تهیه کنید.‌ با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه خمیر جادویی بدون خمیر مایه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی بدون خمیر مایه

  • تخم مرغ  ۲ عدد
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • جوش شیرین ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • روغن ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد ۳ پیمانه حدودی

تهیه خمیر جادویی بدون خمیر مایه

طرز تهیه خمیر جادویی بدون خمیر مایه

مرحله اول

ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دما شوند. سپس ماست را به همراه جوش شیرین مخلوط کنید و ۵ دقیقه این مخلوط را کنار بگذارید تا ماست پف کند و روی آن حباب حباب شود. دقت کنید ماست حتما باید سفت باشد، ماست‌های شل و آبکی مناسب نیست.

مرحله دوم

در ادامه باید داخل یک کاسه ماست و تخم مرغ و روغن و نمک را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. بعد کم‌کم آرد را اضافه کنید. باید آرد را پیمانه پیمانه بریزید تا به آرامی خمیر وسط کاسه جمع شود.

مطلب پیشنهادی:  با این ترکیب فوق‌العاده موهای خود را تقویت کنید

مرحله سوم

در ادامه باید خمیر را با دست و به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.‌ می‌توانید ۱۰۰ بار خمیر را روی یک سطح یا داخل کاسه بکوبید تا نرم و لطیف شود، به همین راحتی خمیر حاضر شده است.‌ می‌توانید این خمیر را بلافاصله استفاده کنید و اگر نیاز است تا بماند بهتر است روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.

خمیر جادویی

فوت و فن دستور تهیه خمیر جادویی بدون خمیر مایه

  • بهتر است کم‌کم آرد اضافه کنید تا خمیر سنگین نشود وگرنه موقع پخت سفت شده و کیفیت خوبی ندارد.
  • می‌توانید از روغن زیتون به‌جای روغن معمولی استفاده کنید.
  • راز یک خمیر خوب، درست ورز دادن است.‌ می‌توانید از استند میکسر نیز برای ورز دادن استفاده کنید که در آن صورت ۷ دقیقه با دستگاه آن را ورز دهید.
  • برای اینکه بدانید خمیر شما نرم شده است، خمیر را بکشید و نباید زود پاره شود.

تعداد کلمات مطلب: 352

اپلیکیشن مجله دلتا

3 دیدگاه

  1. ناشناس

    10 آبان 1402 در 2:31 ب.ظ

    لطفا برای پیدا کردن علاقمندیهایم در مجله دلتا به من کمک کنید . از راهنمائی شما متشکرم .

    پاسخ

    • فائزه امیری

      10 آبان 1402 در 5:18 ب.ظ

      سلام ممنون از همراهی شما دوست عزیز
      سایت دلتا در تمام زمینه‌ها محتوا تولید کرده و شما می‌توانید در قسمت جستجو مطالب دلخواه خود را سرچ زده و مطالعه کنید.

      پاسخ

  2. محمدی

    26 آبان 1402 در 8:51 ب.ظ

    سلام
    ممنون از محتوای خوبتون
    ببخشید ماندگاری این خمیر چه مدته؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

ترشی پیاز رستورانی، طعمی لذیذ و ماندگار

ترشی پیاز رستورانی، با طعمی تند و شیرین، یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها در کنار غذاهای مختلف ا…