با آغاز فصل پاییز و رسیدن میوههای پاییزی میتوانیم تنوعی خوب و خوشمزه در رژیم غذایی ایجاد کنیم و انواع غذا و پیشغذاهای پاییزی را تهیه کنیم. انار در فرهنگ و هنر آشپزی ایرانی جایگاه خاصی دارد. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد انار و گردو را یاد بگیریم.
در بین پیشغذاهای مناسب پاییز یکی از پر طرفدارترینها سالاد انار است که به راحتی میتوان با ترکیب انار و انواع سبزیجات یا دیگر مواد یک سالاد خوشمزه با آن درست کرد. گرچه سالاد فصل همیشه جذابیتهایی دارد، اما گاهی تنوع هم لازم است. خوردن انار به تنهایی فواید بسیار دارد و چون در دسته میوههای سرخ قرار دارد سرشار از آنتی اکسیدان است که باعث مقاومت بدن در برابر بیماریها میشود.
مواد لازم
- دانه انار ۱ پیمانه
- گردو خردشده ۱/۲ پیمانه
- کلم بنفش کوچک ۱ عدد
- پرتقال بزرگ ۱ عدد
- سرکه ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
مواد سس
- سس مایونز نصف پیمانه
- پنیر خامهای ۲ قاشق غذاخوری
- آب انار ۲ قاشق غذاخوری
- آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری ریز خردشده ۱ قاشق غذاخوری
- پودر گلپر نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد انار و گردو
مرحله اول
پرتقال را پوست بگیرید و به صورت فیله درآورید و کنار بگذارید. کلم قرمز را ریز خرد یا رنده و آن را با سرکه، نمک و فلفل مزهدار کنید.
مرحله دوم
انار دانشده و گردوی خردشده را با کلم قرمز به خوبی مخلوط کنید. سالاد را در ظرف مخصوص سرو بریزید و تکههای پرتقال را روی آن بچینید یا لابهلای سالاد قرار دهید و با سس مخصوص سالاد سرو نمایید.
طرز تهیه سس
سس مایونز و پنیر خامهای را همراه ادویههای مخصوص سالاد انار با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. جعفری را به مخلوط اضافه کنید و در انتها آب انار و پرتقال ترکیبشده را به تدریج اضافه کنید تا سسی صاف و یکدست داشته باشید. سس را در کنار سالاد سرو کنید یا با آن مخلوط نمایید.
نکات کلیدی
- اگر دوست دارید سالاد انار و گردو داشته باشید در این صورت باید مواد غالب بر سالاد، گردو و انار باشد. از هر نوع مغز خوراکی مثل کنجد، بادام، فندق و … هم میتوانید استفاده کنید.
- سالاد انار با لبو هم یکی از سالادهای خوشمزه و پر طرفدار است. میتوانید طبق همین دستور آن را درست کنید با این تفاوت که لبوی پخته جایگزین کلم میشود.
- برای طعمدار کردن سالاد انار هر ماده و ادویهای را که دوست دارید اضافه کنید؛ مانند سیر، زیره، میخک، آویشن و…