طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ

0
3
زمان مطالعه: 2 دقیقه
غذاهای ایرانی همیشه طرفداران خود را دارند. کتلت یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد آن را دوست دارند و دستور پخت‌های زیادی هم برای آن‌ تعبیه شده است.
کتلت گوشت بدون تخم مرغ

کتلت گوشت بدون تخم مرغ یکی از روش‌‌های ساده برای تهیه کتلت گوشت است که دیگر نیازی به تخم مرغ ندارد. در این روش فقط کافی است مواد را مخلوط کنید و داخل تابه یا سرخ‌کن آن را سرخ نمایید. این کتلت هنگام سرخ کردن کف نمی‌کند و خیلی راحت تهیه‌ می‌شود. شما‌ می‌توانید به همراه سیب زمینی، گوجه و نان آن را سرو کنید یا در کنار پلو زعفرانی نوش جان نمایید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ

  • سیب زمینی ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • سبزیجات معطر به اندازه دلخواه
  • آرد سوخاری ۲  قاشق غذاخوری
  • نمک ۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل و زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری از هر کدام

غذای ایرانی

طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ

مرحله اول

ابتدا باید سیب زمینی‌‌ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید یا‌ می‌توانید به همراه پیاز و سیر داخل غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. همچنین‌ می‌توانید پیاز و سیر را پوست بگیرید و جداگانه رنده ریز بزنید و آب پیاز، سیب زمینی و سیر را با دست بگیرید.

مرحله دوم

در ادامه باید داخل یک کاسه گوشت را به همراه پیاز، سیب زمینی و سیر رنده‌شده بریزید و سبزیجات معطر ساطوری‌شده را به همراه ادویه‌‌ها و آرد اضافه کنید. خوب مواد را ورز دهید تا منسجم شود. دقت کنید اگر زمان کافی دارید‌ می‌توانید به مواد نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

مطلب پیشنهادی:  آیا برای یک ارتباط موثر باید برونگرا باشیم؟

مرحله سوم

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد از مواد کتلت بردارید و در دست به آن شکل دهید و داخل روغن داغ قرار دهید و دو طرف آن را سرخ کنید و روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و به دلخواه با گوجه و سیب زمینی سرخ‌شده سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ

  • در این دستور پخت کتلت‌‌ها روغن کمتری به خود جذب‌ می‌کنند و بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
  • حرارت باید متوسط باشد تا کتلت‌‌ها خوب مغزپخت شوند.
  • آرد سوخاری مانع وا رفتن کتلت‌ می‌شود.
  • آب سیب زمینی و پیاز را بگیرید تا کتلت شما وا‌ نرود.
  • اگر طعم سیر را دوست ندارید‌ می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید. همچنین از کمی فلفل دلمه رنده‌شده یا ادویه پاپریکا استفاده نمایید.

تعداد کلمات مطلب: 371

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

زیباترین مدل مانتوهای پاییزه با پارچه‌های مختلف

ما در این مطلب از مجله دلتا قصد داریم زیباترین مدل مانتوهای پاییزه با پارچه‌های مختلف را ب…