شامی لبنانی، غذای مناسب ذائقه ایرانی

0
10
زمان مطالعه: 2 دقیقه
شامی‌ها یکی از غذاهای بسیار جذاب و پر طرفدار بین ما ایرانی هستند که طعم و مزه فوق‌العاده‌ای دارند و علاوه بر ایران در هند و لبنان و افعانستان نیز این غذای ساده تهیه می‌شود و اکثریت مردم شامی را با کتلت اشتباه می‌گیرند.
شامی لبنانی

شامی لبنانی یکی از شامی‌های بسیار خوشمزه است و همان‌طور که از اسم این غذا مشخص است مربوط به کشور لبنان‌ می‌شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این شامی از مخلوط گوشت چرخ‌کرده و سویا تهیه‌ می‌شود و شما‌ می‌توانید به همراه نان تازه یا برنج و کته زعفرانی آن را سرو کنید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه شامی لبنانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شامی لبنانی

  • گوشت چرخ‌کرده ۱۰۰ گرم
  • سویا چرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید یا نخودچی ۳ قاشق غذاخوری
  • سبزی (شامل: تره، گشنیز، جعفری) ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

کتلت

طرز تهیه شامی لبنانی

مرحله اول

ابتدا سویا را کمی در آب‌جوش خیس کنید تا آب را به خود جذب کند. سپس آبکش کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافی سویا گرفته شود. بعد داخل میکسر یا غذاساز بریزید و آن را پوره کنید.‌ می‌توانید به مقدار زیاد سویا را چرخ کنید و در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را با دست بگیرید تا مانع وا رفتن شامی نشود. سپس داخل یک کاسه گوشت و سویا و سبزی خردشده و تخم‌مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا به خوبی منسجم شود. روی کاسه را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

مطلب پیشنهادی:  چند راهکار ساده برای جلوگیری از پیری زودرس

طرز تهیه شامی لبنانی

مرحله سوم

بعد از نیم ساعت داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. از مواد شامی بردارید و آن را به صورت دلخواه گرد یا بیضی شکل دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید. در انتها روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و به همراه دورچین دلخواه سرو نمایید. این شامی را در کنار سس مایونز بدون تخم‌مرغ در ۵ دقیقه نوش جان نمایید.

نکات کلیدی در تهیه شامی لبنانی

  • بهتر است حرارت موقع سرخ کردن کم باشد تا شامی‌ها به خوبی مغزپخت شود.
  • می‌توانید از سبزی خشک نیز استفاده نمایید.
  • اگر آب پیاز و سویا را خوب بگیرید و گوشت شما یخ‌زده نباشد، اصلا شامی وا نمی‌رود.
  • افزودن آرد باعث‌ می‌شود شامی‌ها منسجم‌تر باشند.
  • می‌توانید از انواع سس‌ها برای سرو این شامی استفاده کنید.

تعداد کلمات مطلب: 357

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

از بین بردن لک صورت با روغن کرچک

از بین بردن لک صورت با چند راهکار ساده به شما کمک می‌کند با کارهای طبیعی پوستی خوب داشته ب…