بادمجان یک میوه بدقلق برای پخت است. پخت بادمجان قلقهایی دارد که بیشتر مربوط به زمان سرخ شدن آن است و اگر این مرحله را به خوبی انجام دهید، میتوانید یک وعده گیاهی دلچسب تدارک ببینید. جذب زیاد روغن توسط بادمجان، حتی اگر روغن داغ و زیادی درون ماهیتابه باشد، هم به دلیل بافت سلولی و ساختار داخلی آن اجتناب ناپذیر است. ترفندهای سرخ کردن بادمجان را در دلتامگ بخوانید.
کارهایی که قبل از پخت بادمجان باید انجام دهید
بادمجان را خشک کنید
قبل از شروع پخت بادمجان، باید مایع درون آن را تخلیه کنید برای همین، میوه خود را برش بزنید و آن را در آبکش قرار دهید. مقدار زیادی نمک اضافه کنید و بگذارید حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا تمام مایع داخلی آن، که به زهر یا عرق مشهور است، خارج شود. نمک رطوبت را از سلولها بیرون میکشد و سپس حفرههای هوا را پر میکند. حالا میتوانید برشها را خشک کنید.
برای خشک کردن از مایکروویو یا فر استفاده کنید و برای حدود پنج دقیقه به فرو ریختن ساختار اسفنجی کمک کنید، این راهکار از جذب روغن بسیار زیاد جلوگیری میکند.
روغن را روی بادمجان بمالید
به جای ریختن روغن در تابه، آن را روی گوشت بادمجان بمالید تا کنترل بیشتری روی مقدار روغن مصرفی داشته باشید. یک طرف بادمجان را برس بکشید، سپس بلافاصله آن را به یک تابه داغ اضافه کنید. سمت دیگر را هم با قلممو روغن بزنید.
بادمجان را در شیر خیس کنید
در حالی که مایکروویو و نمک زدن بادمجان باعث از بین رفتن ساختار متخلخل میوه میشود، این روش، رویکردی برعکس دارد. خیساندن تکهها یا مکعبهای بادمجان در شیر به مدت یک تا دو ساعت، ساختار متخلخلی را که با کیسههای هوا پر شده است با شیر پر میکند و جایی برای جذب روغن باقی نمیگذارد.
کاری که هنگام پخت بادمجان باید انجام دهید
برای پخت و سرخ کردن ورقههای بادمجان بهتر است از تابه نچسب استفاده کنید. با این کار فقط به یک قاشق غذاخوری روغن نیاز دارید و در کمترین زمان به نتیجهای ترد و عالی میرسید.
کاری که بعد از پخت بادمجان باید انجام دهید
پس از اتمام پخت بهتر است که بادمجانها را روی دستمال روغنگیر قرار دهید. این کار روغن اضافی بادمجان را به دستمال منتقل میکند. با این ترفند در نهایت یک پیش غذای خوشمزه، ترد و سالم خواهید داشت.
امیر
24 مهر 1402 در 9:37 ب.ظ
لطفا این روش تجربی خود را به هر روشی که برایتان مقدور است به اطلاع همه برسانید.
ناشناس
24 مهر 1402 در 10:46 ب.ظ
من بعداز نمک زدن وخشک کردن بادمجان اونرو به لایه نازکی ازسفیده آغشته می کنم وبعد سرخشون می کنم ظاهرش خیلی زیبا ومصرف روغن خیلی کم می شه