نان شکم پر با سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که با یک خمیر فوقالعاده تهیه میشود. شما میتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید. مواد میانی را به دلخواه میتوانید تغییر دهید و از انواع سبزیجات یا پنیرها استفاده کنید. برای تهیه این نان به آرد گندم و قنادی یا نانوایی نیاز دارید و فرقی هم ندارد. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان شکم پر با سیب زمینی
- آرد ۱ لیوان معادل ۱۲۵ گرم
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- کره ۵۰ گرم
- شیر ۱/۴ پیمانه
مواد میانی نان شکم پر با سیب زمینی
- سیب زمینی ۴ عدد
- پنیر پیتزا رندهشده به مقدار لازم
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- ماست یا سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان شکم پر با سیب زمینی
مرحله اول
سیب زمینی را به همراه کمی نمک و آب بگذارید تا بپزد و بعد پوست آن را بگیرید و با چنگال یا پورهکن له کنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس به آن نمک و فلفل سیاه و ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
در ادامه باید خمیر را تهیه کنید. آرد به همراه شکر و نمک و کره ذوبشده و شیر داخل یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر لطیف و نرمی به دست بیاید. دقت کنید خمیر باید جمع شود و اگر نیاز داشت مجدد کمی آرد و اگر سفت بود شیر اضافه کنید و داخل کاسه قرار دهید. روی آن پلاستیک بکشید و ۱۰ دقیقه زمان دهید.
مرحله سوم
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و وسط خمیر را کمی پنیر پیتزا رندهشده بریزید. سپس سیب زمینی و دوباره کمی پنیر بریزید. اضافههای دور خمیر را جمع کنید و روی مواد پنیری بیاورید و خوب درزهای خمیر را بگیرید. کمی وردنه کشی کنید و اندازه قطر تابهای که میخواهید نان را در آن قرار دهید، اندازه کنید.
مرحله چهارم
داخل تابه را با کره ذوب کنید و خمیر تهیهشده را داخل تابه بگذارید. روی خمیر را مجدد با کره رومال کنید و در تابه را قرار دهید و بگذارید تا خمیر بپزد. سپس خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و بعد به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه نان شکم پر با سیب زمینی
- میتوانید نان را ۱۰ دقیقه در فر و دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
- از پنیر ورقهای نیز میتوانید استفاده کنید.
- مواد گوشتی هم میتوانید بریزید.