طرز تهیه شنیسل مرغ رژیمی و سالم

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
شنیسل مرغ یکی از آن غذاهای کلاسیک آلمانی است که اتفاقا در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد.
شنیسل مرغ

از آن جایی که در بسیاری از موارد روش تهیه شنیسل سالم نبوده و مصرف آن ممکن است برای بسیاری از افراد مناسب نباشد، تصمیم گرفتیم تا تنها با چند تغییر کوچک در طرز تهیه شنیسل مرغ، آن را به یک وعده غذایی خوشمزه و کاملا سالم برای همه افراد تبدیل کنیم. با طرز تهیه شنیسل مرغ رژیمی همراه مجله دلتا باشید. مطلب دستور غذاهای رژیمی و خوشمزه را حتما بخوانید.

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ رژیمی

  • سینه مرغ ۲ عدد بزرگ (حدود 700 گرم)
  • فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر آویشن ۲ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • کدو سبز  ۲ عدد بزرگ
  • لیمو ترش  یک عدد
  • آرد دو قاشق غذاخوری سر پر
  • پاپریکا یک قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو ترش رنده شده یک قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری تازه ۲ فنجان
  • سیب زمینی کوچک 500 گرم
  • جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان

طرز تهیه شنیسل مرغ رژیمی

طرز تهیه شنیسل مرغ رژیمی و سالم در فر

مرحله اول

ابتدا باید سینه مرغ را با استفاده از چاقو به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید. هر تکه از سینه مرغ را داخل بسته‌بندی پلاستیکی جدا قرار دهید. با استفاده از گوشت‌کوب، بیفتک یا وردنه روی سینه مرغ بکوبید تا نازک شود و به یک چهارم ضخامت اولیه‌اش برسد.

یک کاسه بزرگ بردارید و آرد را داخل آن بریزید. فلفل سیاه و پاپریکا را به آرد اضافه کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. سپس یک کاسه دیگر بردارید و تخم مرغ‌ها را داخل آن بشکنید. تخم مرغ‌ها را با یک هم‌زن دستی هم بزنید تا فرم یکدستی به خود بگیرند. اکنون، یک کاسه دیگر بردارید و دو فنجان پودر سوخاری را درون آن بریزید.

مرحله دوم

پوست لیمو را با اندازه ریز رنده و به پودر سوخاری اضافه کنید. آویشن را به پودر سوخاری اضافه کنید و هم بزنید. به این ترتیب، سه کاسه مجزا دارید که حاوی مخلوط آرد، تخم مرغ و مخلوط پودر سوخاری هستند.

یک سینی فر بزرگ بردارید و کف آن را با کاغذ مخصوص پخت بپوشانید. روی کاغذ کمی روغن زیتون اسپری کنید. اکنون یک تکه سینه مرغ نازک شده را بردارید. آن را ابتدا داخل مخلوط آرد قرار دهید. سپس مرغ آغشته‌ به آرد را مستقیما وارد مخلوط تخم مرغ کنید. با استفاده از یک قاشق تمامی قسمت‌های مرغ را به تخم مرغ آغشته کنید تا چسبناک شود. در نهایت، آن را داخل مخلوط پودر سوخاری قرار دهید و زیر و رو کنید تا مخلوط به مرغ بچسبد.

مطلب پیشنهادی:  علائم خراب شدن آبغوره را بشناسید!

مرحله سوم

شنیسل مرغ را داخل سینی فر قرار دهید. مراحل قبل را با همان ترتیب برای سایر تکه‌ها هم تکرار کنید. هنگامی که همه تکه‌های مرغ‌ آماده شدند، سینی فر را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

در همین حین فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. مقداری روغن زیتون روی شنیسل‌ها اسپری کنید. سپس آن‌ها را داخل فر گرم شده قرار دهید. اجازه دهید تا شنیسل‌ها به مدت 25 دقیقه داخل فر بپزند. پس از گذشت حدود 10 دقیقه از قرار دادن سینی، در فر را باز کنید و شنیسل‌ها را زیر و رو کنید تا تمامی قسمت‌ها به صورت یکنواخت پخته شوند.

مرحله چهارم

در همین حین، سیب زمینی و کدو سبز را خوب بشویید. سیب زمینی‌ها را از وسط نصف کرده و کدو سبز را هم به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس هر کدام را به صورت جداگانه آب‌پز یا بخارپز کنید. هنگامی که شنیسل‌ها پخته و روی آن‌ها طلایی شد، سینی را با احتیاط از فر خارج کنید و کنار بگذارید. سیب زمینی و کدوی بخارپز شده را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. جعفری تازه را خرد کرده، به سبزیجات بخارپز شده اضافه کنید و سپس مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

شنیسل‌های مرغ آماده شده را داخل بشقاب بکشید و همراه با مقداری از سبزیجات و لیمو ترش برش خورده سرو و نوش جان کنید. در صورتی که مایل باشید می‌توانید این خوراک رژیمی خوشمزه را همراه با سالاد مکزیکی سرو کنید. نوش جان.

تعداد کلمات مطلب: 675

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

لرزش بدن، نشانه چیست؟

لرزش بدن یا رعشه، حرکاتی غیرارادی و تکراری در یک یا چند قسمت بدن است که دلایل مختلفی می‌تو…