خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی یکی از روشهای بسیار ساده، سریع و خوشمزه برای تهیه خورشت کرفس است و شما میتوانید از مرغ تکهای و خردشده برای تهیه این غذا استفاده کنید. اما یکی از نکات مهم تهیه خورشت کرفس استفاده از نعنا، جعفری و کمی برگ سبز کرفس است. همه مواد را باید کمی تفت دهید و اگر سبزی قورمه سرخشده دارید اضافه کنید تا عطر فوقالعادهای به خود بگیرد. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی
- کرفس ۱ دسته
- مرغ (۱ عدد ران و سینه)
- پیاز ۱ عدد
- نعنا و جعفری (جعفری ۳۵۰ گرم نعنا ۱۵۰ گرم)
- لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
- سبزی قورمه به دلخواه ۲ قاشق غذاخوری سرخشده
- لیموعمانی ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی
مرحله اول
ابتدا باید لوبیا چیتی را از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید. کرفس را تمیز کنید و برگ سبز آن را جدا بشویید و ساقه آن را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. نعنا و جعفری را هم بشویید و بعد از خشک شدن ریز خرد کنید و داخل یک تابه همراه برگهای کرفس خردشده و کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند و تغییر رنگ دهند. دقت کنید حرارت کم باشد وگرنه نعنا زود میسوزد. ساقه کرفس خردشده را نیز کمی تفت دهید و از تابه خارج کنید.
مرحله دوم
در ادامه داخل قابلمه مورد نظر باید کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل قابلمه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. حالا مرغ خردشده یا درسته به همراه پیاز و ادویهها را خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ شود.
مرحله سوم
در ادامه باید لوبیا چیتی را به همراه سبزیهای سرخشده و کرفس اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا با هم یکدست شوند. سپس روی مواد آب جوش اضافه کنید و ابتدا حرارت را بالا ببرید و بعد کم کنید تا مرغ بپزد و خورشت جا بیفتد.
مرحله چهارم
در انتها باید لیموعمانی را سوراخ کنید و داخل آب ولرم قرار دهید و نیم ساعت بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس داخل خورشت بیندازید و نمک را اندازه کنید و مجدد نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت خوب بپزد و غلیظ و جاافتاده شود.
نکات کلیدی در تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی
- میتوانید به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری رب به مواد اضافه کنید.
- افزودن سبزی قورمه دلخواه است ولی عطر بسیار خوبی به خورشت میدهد.
- بهجای لیموعمانی از آب لیموترش تازه استفاده کنید.
عاطفه
9 آبان 1401 در 8:41 ب.ظ
ممنونم از تنوع دستورات آشپزی خوبتون 🙏
ناشناس
10 آبان 1401 در 2:50 ب.ظ
ناشناس
14 آبان 1401 در 9:17 ب.ظ
ناشناس
4 آذر 1401 در 10:52 ب.ظ
ناشناس
6 دی 1401 در 11:22 ق.ظ