سایت ملکی دلتا
خانه بزرگان صنعت ساختمان و املاک

بزرگان صنعت ساختمان و املاک

موسس پارسا سازه: مهندس علیرضا بنی‌صدر

پارسا سازه

علیرضا بنی‌صدر (موسس پارسا سازه)، متولد ۱۳۵۲ در تهران، از سازندگان مطرح صنعت ساختمان است. او در سال ۱۳۷۶ لیسانس عمران از دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز گرفت و از ۱۳۸۳ فعالیت حرفه‌ای خود را در سعادت‌آباد آغاز کرد. تمامی پروژه‌های او با نام «پارسا» شناخته می‌شوند و تمرکز اصلی وی بر ساخت پروژه‌های مسکونی لوکس است. در این مطلب …

سازنده‌ برج بهشت و گالریا؛ نگاهی به کارنامه حمید صحیح‌النسب

حمید صحیح‌النسب

در بازار ساخت‌وساز ایران، حضور چهره‌هایی با دانش بین‌المللی و رویکردی بومی، همواره تحول‌آفرین بوده است. مجله دلتا در این شماره نگاهی دارد به زندگی حرفه‌ای سید حمید صحیح‌النسب؛ معمار و شهرسازی که از آمریکا تا ایران، در خلق پروژه‌های شاخص نقشی بی‌بدیل داشته است. تحصیل در آمریکا، آغاز یک مسیر حرفه‌ای سید حمید صحیح‌النسب در سال ۱۳۳۶ در شمیران …

کامران دیبا؛ از موزه هنرهای معاصر تا شهر جدید شوشتر

کامران دیبا

کامران دیبا زاده‌ی سال ۱۳۱۵ خورشیدی است. او شهرساز، نقاش و معمار مدرن ایرانی ساکن اسپانیا و فرانسه است. دیبا از نسل دوم محصلان اعزامی به فرنگ برای تحصیل و انتقال دانش به ایران بود. او در سال ۱۳۳۵ در دانشگاه هاوارد آمریکا ابتدا معماری و سپس جامعه‌شناسی خواند. سپس در سال ۱۳۴۵ به ایران بازگشت. در این یادداشت از …

هادی تهرانی، معمار ایرانی-آلمانی

هادی تهرانی

معماری، تنها خلق بناهای زیبا نیست، بلکه هنر شکل دادن به فضاهایی است که زندگی در آن‌ها جریان دارد. در مجله دلتا، همواره به بررسی چهره‌های تأثیرگذار این عرصه پرداخته‌ایم و این بار به سراغ هادی تهرانی، معمار برجسته ایرانی-آلمانی رفته‌ایم. او با سبک منحصربه‌فرد خود، ترکیبی از مینیمالیسم، عملکردگرایی و پایداری را در معماری مدرن به نمایش گذاشته و …

دارالفنون، هنر دستِ محمدتقی‌خان معمارباشی

دارالفنون

دوره قاجار، هرچند مصائب سیاسی و فرهنگی بسیاری به همراه داشت، اما در حوزه معماری، ادبیات و نقاشی، دوره‌ای برجسته بود. در این مطلب از مجله دلتا، به ساخت دارالفنون به دست محمدتقی‌خان معمارباشی می‌پردازیم. ناصرالدین‌شاه ۵۰ سال بر ایران حکومت کرد. به‌خاطر رونق نسبی اقتصادی در این دوران، ساخت‌وسازهای بسیاری در کشور انجام شد. با سفر ناصرالدین‌شاه به فرنگ، …

احمد حامی، پدر مهندسی راه و ساختمان ایران

احمد حامی

احمد حامی، یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های مهندسی عمران و راه‌سازی ایران، به‌عنوان پدر مهندسی راه و ساختمان شناخته می‌شود. او علاوه بر فعالیت های علمی و اجرایی که داشته، با آثار مکتوب و فعالیت‌های آموزشی خود توانسته نقش بسزایی در پرورش نسل های آینده مهندسان داشته باشد. احمد حامی، تحصیل در فرانسه، توسعه زیرساخت در ایران او در سال ۱۲۸۶ …

کامران صفامنش، معمار برجسته ایرانی

کامران صفامنش، معمار برجسته ایرانی

کامران صفامنش یکی از معماران برتر ایرانی است که در عرصه معماری معاصر بسیار شناخته شده و تاثیرگذار است. او معماری سنتی ایران را با دیدگاهی مدرن تلفیق کرده و آثاری خلق کرده که همزمان هم زیبا هستند، هم کاربردی و هماهنگی ویژه ای با محیط زیست دارند. تجربیات کامران صفامنش او تحصیلات خود را در حوزه معماری به اتمام …

لیلا عراقیان، خالق پل طبیعت

الهام عراقیان الهام از طبیعت

لیلا عراقیان، با طراحی پل طبیعت تهران، یکی از نمادهای معماری مدرن ایران را خلق کرده است. او با خلاقیت و دید هنری ویژه ای که دارد توانسته جایگاه بسیار خوبی در دنیای معماری کسب کند. لیلا عراقیان، تلفیق معماری و طبیعت لیلا عراقیان متولد سال ۱۳۶۲ در تهران است. او مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه شهید بهشتی دریافت …

هوشنگ سیحون پدر معماری مدرن

هوشنگ سیحون پدر معماری مدرن

هوشنگ سیحون شخصی است که در صنعت ساختمان لقبی بسیار برازنده را از آن خود کرد، بله درست است پدر معماری مدرن ایران لقب این طراح بزرگ است. متولد ۱۲۹۹ استان تهران است و در سال ۱۳۹۳ در کانادا از دنیا رفت. به جز طراحی بناهای معروف، او نقاش، معمار و مجسمه ساز شناخته شده ای هم بوده. او به …

حسین امانت، خالق برج آزادی

حسین امانت خالق برج آزادی

حسین امانت، یکی از معماران برجسته ایرانی است که یکی از نمادهای مهم شهر تهران را خلق کرده. نمادی که همه اگر حتی آن را ندیده باشیم حتما اسمش به گوشمان خورده. نماد برج آزادی با طراحی منحصر به فرد یکی از شناخته شده ترین آثار معماری مدرن ایران است. امانت، خالق برج آزادی حسین امانت در سال ۱۳۲۱در تهران …

12صفحه 1 از 2

پیشنهاد سردبیر

تبلیغات

مطالب پیشنهادی