درمان اختلال خوردن با سیلوسایبین!

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اختلال خوردن مشکل پیچیده‌ای است که هم از لحاظ روانی و هم جسمی به فرد آسیب‌های زیادی می‌رساند. البته درمان‌های زیادی برای حل این اختلال وجود دارد ولی هنوز در سرتاسر دنیا زنان زیادی جان خود را در اثر این اختلال از دست می‌دهند. طبق تحقیقات جدید یک درمان موثر و قوی برای این عارضه به نام سیلوسایبین کشف شده است.
سیلوسایبین؛ درمان اختلال خوردن

درمان اختلال خوردن مثل بی‌اشتهایی عصبی (آنورکسیا) یا پرخوری عصبی (بولیمیا) با قارچی به‌نام مجیک ماشروم ممکن شده است. اختلال خوردن از مشکلاتی است که تعداد زیادی از افراد به دلایل مختلف به آن دچار می‌شوند. در این شرایط، درمان‌های رایج ممکن است همیشه جواب ندهند یا زمان زیادی طول بکشد تا به نتیجه برسد. استفاده از ماده‌ای به نام سیلوسایبین، یکی از روش‌های جدید است. این متد در سال‌های اخیر مورد توجه درمانگران زیادی قرار گرفته است، سیلوسایبین در قارچ‌های جادویی (Magic Mushrooms) یافت می‌شود. در این مقاله باهم بررسی می‌کنیم که چطور سیلوسایبین می‌تواند به بهبود اختلالات خوردن کمک کند و چرا دانشمندان و مخصوصا روانشناسان به این ماده علاقه‌مند شده‌اند.

سیلوسایبین چیست؟

سیلوسایبین چیست؟ سیلوسایبین یک ماده طبیعی و روان‌گردان است که در بعضی قارچ‌ها پیدا می‌شود. این ماده از قدیم به عنوان یک داروی گیاهی در فرهنگ‌های مختلف استفاده می‌شده است و به خاطر تغییراتی این ماده با اتصال به گیرنده‌های سیلوسایبین بر روی بدن میگذارد، خیلی از افراد مخصوصا جوانان به استفاده از آن علاقه دارند. گزارش شده هنگام مصرف این ماده قدرت درک و احساس ما از جهان تغییر پیدا می‌کند. استفاده از این ماده، اگر به‌درستی (به صورت میکرو دز) و زیر نظر متخصص باشد، ممکن است کمک کند که فرد بتواند از الگوهای فکری منفی خودش فاصله بگیرد.

سیلوسایبین چیست؟

نقش سیلوسایبین در درمان اختلالات خوردن

ابتدا بیایید در مورد اختلال خوردن بیشتر صحبت کنیم. این اختلال در هر شخصی با هر وزن و سنی می‌تواند رخ دهد اما تحقیقات نشان می‌دهد که زنان بیشتر از مردان درگیر آن می‌شوند. از نشانه‌های بروز این عارضه می‌توان به بی‌اشتهایی و همچنین پرخوری عصبی اشاره کرد. با مصرف سیلوسایبین یا آیوهاسکا فرد ممکن است قادر به بهبود باورها در مورد تصویر بدن، نرمال‌سازی پردازش پاداش، ترویج انعطاف‌پذیری شناختی و تسهیل پردازش تروما باشند. البته هنوز نگرانی‌هایی در مورد ایمنی اشخاص در هنگام استفاده از روانگردان‌ها وجود دارد.

مطلب پیشنهادی:  علت حرف زدن در خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

تحقیقات علمی درباره درمان اختلال خوردن و سیلوسایبین

تحقیقات اولیه نشان داده است که مصرف سیلوسایبین در محیط کنترل‌شده و زیر نظر متخصصان روانشناسی می‌تواند به بهبود وضعیت روانی افراد مبتلا به اختلالات خوردن و همچنین سایر بیماری‌های دیگر کمک کند. مطالعات جدید نشان می‌دهد که این ماده حتی در درمان استرس و اضطراب مزمن نیز موثر است. این اثرات ممکن است به فرد کمک کند که رابطه سالم‌تری با غذا و بدن خود پیدا کنند.

درمان اختلال خوردن

عملکرد سیلوسایبین در مغز

هنگامی که سیلوسایبین وارد بدن می‌شود، به ماده دیگری به نام سیلوسین تبدیل می‌‌شود که در مغز به گیرنده‌های سروتونین می‌چسبد. سروتونین همان هورمونی است که موجب شادی و حس خوشحالی در بدن می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود که فرد احساس راحتی بیشتری داشته باشد و بتواند از زاویه‌های جدیدتری به مسائل و دنیا نگاه کند. به همین خاطر، سیلوسایبین در درمان مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی و حتی اختلالات خوردن می‌تواند بسیار مفید و تاثیر‌گذار باشد.

موارد منع مصرف

با اینکه این ماده می‌تواند تاثیرات مثبتی داشته باشد،  برای همه افراد مناسب نیست و ممکن است تروما یا آسیب دیگری در فرد را تحریک کند. این ماده اگر در شرایط نادرست یا بدون نظارت مصرف شود، می‌تواند اثرات منفی مثل اضطراب شدید یا در موارد بدتر توهمات ناخوشایندی برای مصرف کننده به وجود بیاورد. تاکید بر مصرف این ماده نزد متخصص به خاطر همین موضوع است.

تعداد کلمات مطلب: 537

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در روانشناسی

همچنین بخوانید

وسواس تقارن چیست؟ و چه علائمی دارد؟

وسواس تقارن می‌تواند به سادگی تمرکز افراد را به هم بزند، به عنوان مثال اگر حین کار یک صفحه…