کتلت قارچ، یک غذای حاضری است که طرز تهیه آن بسیار راحت است و اگر نمیدانستید چه غذایی درست کنید و قارچ در خانه داشتید، دست به کار شوید و این غذای متفاوت را درست کنید. این نوع کتلت، بسیار مقوی است و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه همراه مجله دلتا باشید تا دستور پخت کتلت قارچ را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز
- قارچ: 500 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- سیر: 2 حبه
- آرد سوخاری: نصف پیمانه
- سبزیجات معطر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت قارچ
کتلت قارچ تنها در 20 دقیقه آماده میشود و همانند شامی مرغ، یک غذای حاضری به حساب میآید و مراحل پخت آن بسیار راحت است. تنها کافی است مراحل زیر را همراه ما پیش ببرید.
-
مرحله اول: آماده کردن قارچ
در ابتدا قارچها را خوب بشویید و بعد از اینکه مقداری آبشان گرفته شد، آنها را داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید و چرخ کنید. در این مرحله، بهتر است که لکهای سیاه روی قارچ را جدا کنید تا روی رنگ غذا تاثیری نگذارند.
-
مرحله دوم: تهیه مواد کتلت قارچ
در این مرحله، قارچهای خرد شده را ابتدا با سبزیجات و آرد سوخاری ترکیب کرده و سپس تخم مرغ و سیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. هر نوع ادویهای را هم که دوست دارید به ترکیب اضافه کنید.
-
مرحله سوم: سرخ کردن کتلتها
در پایان، نوبت میرسد به سرخ کردن کتلتها، که نیاز است یک ماهیتابه با روغن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و هر زمان که روغن سرخ شد، مواد را به اندازه کف دست یا هر مقدار که دوست دارید، بردارید و به شکل بیضی یا دایره در بیاورید و داخل روغن بیندازید.
توجه داشته باشید که هر دو طرف کتلت قارچ باید کامل پخته و سرخ شود. در این مرحله، کتلتها را چندین مرتبه پشت و رو کنید تا نسوزند.
کتلت قارچ ما به همین راحتی آماده شد و میتوانید آن را در کنار انواعی از سبزیجات، لیمو تازه و گوجه فرنگی سرو کنید.
چند نکته تکمیلی در پخت کتلت قارچ
- برای تهیه این نوع کتلت، میتوانید از گوشت یا حتی سینه مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.
- اگر احساس کردید، ترکیب مواد شل است، مقداری آرد اضافه کرده و هم بزنید تا فرم بگیرد.
- در صورتی که چسبندگی مواد کم بود، از یک عدد سیب زمینی خام استفاده کنید.
- برای خوش طعم شدن کتلت قارچ، میتوانید در انتها به مواد، پنیر پیتزا و یا حتی پنیر گودا هم اضافه کنید.