برای مهمانت، سالاد روسی را تنها در چند دقیقه آماده کن

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
سالاد و غذای سریع و راحت که در عرض چند دقیقه آماده می‌شود و بسیار هم خوش و آب رنگ است.
سالاد روسی

سالاد روسی، سالاد بسیار خوشمزه‌ای است که با سیب زمینی درست می‌شود و به خاطر محتویاتی که دارد، ظاهر رنگی و جذابی دارد. این سالاد، همان طور که از نامش مشخص است، غذای روسی است و ارزش غذایی بالایی دارد، به همین خاطر می‌توانید حتی از آن به عنوان یک وعده غذایی هم استفاده کنید. پس اگر مهمان دارید و می‌خواهید سفره خوش آب و رنگی داشته باشید، دست به کار شوید و این سالاد خوشمزه را درست کنید. ما در مجله دلتا قصد داریم طرز تهیه سالاد روسی را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

سالاد روسی

 

مواد مورد نیاز

  • کالباس: 500 گرم
  • خیارشور: 300 گرم
  • سیب زمینی: 500 گرم
  • نخود فرنگی: نصف لیوان
  • هویج: 1 یا 2 عدد
  • شوید خشک شده : 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل و ادویه: به مقدار لازم
  • سس مایونز: به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد روسی

توجه داشته باشید که مقادیر گفته برای تقریبا 4 نفر است و اگر برای تعداد افراد بیشتری سالاد روسی را درست می‌کنید، تغییراتی را در اندازه‌ها ایجاد کنید.

  1. مرحله اول: پخت سیب زمینی

در ابتدا، سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را داخل یک قابلمه آب بریزید و شعله گاز را در حرارت متوسط تنظیم کنید. اجازه دهید به مدت نیم ساعت بپزند تا آب پز شوند. نکته مهم این است که سیب زمینی‌ها نباید زیاد بپزند و نرم شوند.

  1. مرحله دوم: آب پز کردن هویج

در مرحله بعدی، هویج‌ها را هم مانند سیب زمینی داخل قابلمه آب قرار دهید تا کامل بپزند. البته اگر هویج پخته شده دوست ندارید، می‌توانید از خام آن استفاده کنید.

  1. مرحله سوم: آماده کردن نخود فرنگی

نخود فرنگی را هم می‌توانید به صورت خام و یا پخته شده استفاده کنید. اگر می‌خواهید نخود فرنگی را بپزید، 5 دقیقه آخر پخت هویج‌ها، آن‌ها را داخل قابلمه بریزید و کمی هم نمک اضافه کنید و در نهایت هر دو ماده را آبکش کنید.

مطلب پیشنهادی:  پخت سوپ عروس ایتالیایی، پیش غذای متفاوت در چند دقیقه

سالاد روسی

  1. مرحله چهارم: خرد کردن مواد

تخته آشپزخانه را بردارید. ابتدا کالباس‌ها را نگینی خرد کنید و داخل کاسه بریزید. سپس خیارشور، سیب زمینی و هویج را هم نگینی کرده و به هم اضافه کنید.

  1. مرحله پنجم: اضافه کردن سس و ادویه‌ها

به تمام مواد مخلوط شده، سس، نمک، فلفل، شوید و هر نوع ادویه‌ای که دوست دارید را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. نکته مهم این است که هم زدن را به گونه‌ای انجام دهید که سیب زمینی‌ها له نشوند.

سالاد روسی خوشمزه ما به همین راحتی آماده است. بهتر است این سالاد را قبل از سرو، به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود و مزه دار شود. روی سالاد را هم می‌توانید با سبزیحاتی مانند جعفری تزئین کنید.

جند نکته تکمیلی در تهیه سالاد روسی

  • به جای کالباس، می‌توانید از مرغ ریش ریش شده هم استفاده کنید.
  • سس خردل هم می‌تواند جایگزین سس مایونز شود.
  • هم زدن سالاد را به آرامی انجام دهید تا مواد آبپز شده، له نشوند.
  • در انتها و برای مزه دار شدن سالاد روسی می‌توانید مقداری آبلمیوی تازه روی مواد بریزید.

تعداد کلمات مطلب: 503

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…