شام امشب، دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
نوع جدید دلمه که ظاهر بسیار جذابی دارد و به راحتی با گوجه فرنگی و ژامبون آماده می‌شود.
دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

دلمه گوجه فرنگی با ژامبون، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که به دلیل ظاهر جذابی که دارد، می‌توانید آن را به مدل‌های مختلف تزئین کنید و در مهمانی‌ها، سرو کنید. طرز تهیه این نوع دلمه، آسان است و اگر نکات پخت آن را بدایند، راحت‌تر خواهید بود. ما در مجله دلتا، طرز تهیه و نکات آماده سازی دلمه گوجه فرنگی با ژامبون را به شما آموزش می‌دهیم. در ادامه همراه ما باشید.

دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

مواد مورد نیاز دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

موادگفته شده برای 3 تا 4 نفر است، در صورتی که برای تعداد نفرات بیشتری غذا را آماده می‌کنید، مقادیر گفته شده را بیشتر کنید.

  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • ژامبون: 200 گرم
  • قارچ: 200 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • پیاز: 1 عدد
  • پنیر چدار رنده شده: 100 گرم
  • جعفری و نعناع خرد شده: 1-2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

  1. ابتدا گوجه فرنگی‌ها را با آب بشویید و قسمت کلاهک را به آرامی با چاقو ببرید. در همین مرحله، محتویات داخل گوجه فرنگی‌ها را خالی کنید و توجه داشته باشید که دیواره‌ها کاملا سالم باقی بمانند و پاره نشوند.
  2. ژامبون‌ها را به صورت نگینی و یا خلالی خرد کنید. قارچ‌ها را نیز بعد از شستن، نگینی کنید.
  3. سپس، پیازها را خرد کرده و داخل ماهیتابه با حرارت متوسط، تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیایند. سپس سیر را هم اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
  4. بعد از اینکه پیازها به رنگ طلایی درآمدند، نمک، فلفل و سبزیجاتی مانند نعناع و جعفری را به ترکیب اضافه کرده و مقداری هم بزنید.
  5. ژامبون‌ها را نیز اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه بگذارید تفت داده شوند.
  6. در این مرحله، مایه دلمه آماده است. گوجه‌ها را بردارید و مواد را به آرامی داخل آنها بریزید.
  7. در نهایت، روی مواد، پنیر چدار بریزد.
مطلب پیشنهادی:  سفر به دریاچه شیر و توت‌فرنگی ایران در آخرین ماه پاییز امسال!

دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

پخت دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

برای پخت دلمه گوجه فرنگی با ژامبون، گوجه فرنگی‌ها را داخل پیرکس و یا سینی فر بچینید، داخل فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزند.

توجه داشته باشید که فر باید به مدت 5 دقیقه، در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده باشد.

قسمت جدا شده گوجه‌ها را دور نیندازید و قبل از گذاشتن دلمه‌ها داخل فر، آن را روی خود گوجه فرنگی قرار دهید.

نکات مهم در آماده سازی دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

  • در انتخاب گوجه فرنگی دقت کنید و آن‌هایی را انتخاب کنید که سفت و گوشتی هستند و بعد از پر شدن با مواد، وا نمی‌روند.
  • برای خوش طعم‌تر شدن دلمه، می‌توانید از انواع سبزیجات معطر هم استفاده کنید.
  • از پنیر گودا به جای پنیر چدار هم می‌توانید استفاده کنید که شکل ظاهری دلمه، جذاب‌تر هم خواهد شد.
  • در صورتی که گوجه فرنگی بزرگ باشد، می‌توانید از وسط آن را نصف کرده و با مواد پر کنید.

 

تعداد کلمات مطلب: 466

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه کیک سیب و دارچین، دسر خوشمزه و خوش‌عطر پاییزی

کیک سیب و دارچین یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرها برای فصل پاییز و زمستان است. این کی…