دلمه گوجه فرنگی با ژامبون، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که به دلیل ظاهر جذابی که دارد، میتوانید آن را به مدلهای مختلف تزئین کنید و در مهمانیها، سرو کنید. طرز تهیه این نوع دلمه، آسان است و اگر نکات پخت آن را بدایند، راحتتر خواهید بود. ما در مجله دلتا، طرز تهیه و نکات آماده سازی دلمه گوجه فرنگی با ژامبون را به شما آموزش میدهیم. در ادامه همراه ما باشید.
مواد مورد نیاز دلمه گوجه فرنگی با ژامبون
موادگفته شده برای 3 تا 4 نفر است، در صورتی که برای تعداد نفرات بیشتری غذا را آماده میکنید، مقادیر گفته شده را بیشتر کنید.
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- ژامبون: 200 گرم
- قارچ: 200 گرم
- سیر: 2 حبه
- پیاز: 1 عدد
- پنیر چدار رنده شده: 100 گرم
- جعفری و نعناع خرد شده: 1-2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
مراحل تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون
- ابتدا گوجه فرنگیها را با آب بشویید و قسمت کلاهک را به آرامی با چاقو ببرید. در همین مرحله، محتویات داخل گوجه فرنگیها را خالی کنید و توجه داشته باشید که دیوارهها کاملا سالم باقی بمانند و پاره نشوند.
- ژامبونها را به صورت نگینی و یا خلالی خرد کنید. قارچها را نیز بعد از شستن، نگینی کنید.
- سپس، پیازها را خرد کرده و داخل ماهیتابه با حرارت متوسط، تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیایند. سپس سیر را هم اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
- بعد از اینکه پیازها به رنگ طلایی درآمدند، نمک، فلفل و سبزیجاتی مانند نعناع و جعفری را به ترکیب اضافه کرده و مقداری هم بزنید.
- ژامبونها را نیز اضافه کرده و به مدت دو تا سه دقیقه بگذارید تفت داده شوند.
- در این مرحله، مایه دلمه آماده است. گوجهها را بردارید و مواد را به آرامی داخل آنها بریزید.
- در نهایت، روی مواد، پنیر چدار بریزد.
پخت دلمه گوجه فرنگی با ژامبون
برای پخت دلمه گوجه فرنگی با ژامبون، گوجه فرنگیها را داخل پیرکس و یا سینی فر بچینید، داخل فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزند.
توجه داشته باشید که فر باید به مدت 5 دقیقه، در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده باشد.
قسمت جدا شده گوجهها را دور نیندازید و قبل از گذاشتن دلمهها داخل فر، آن را روی خود گوجه فرنگی قرار دهید.
نکات مهم در آماده سازی دلمه گوجه فرنگی با ژامبون
- در انتخاب گوجه فرنگی دقت کنید و آنهایی را انتخاب کنید که سفت و گوشتی هستند و بعد از پر شدن با مواد، وا نمیروند.
- برای خوش طعمتر شدن دلمه، میتوانید از انواع سبزیجات معطر هم استفاده کنید.
- از پنیر گودا به جای پنیر چدار هم میتوانید استفاده کنید که شکل ظاهری دلمه، جذابتر هم خواهد شد.
- در صورتی که گوجه فرنگی بزرگ باشد، میتوانید از وسط آن را نصف کرده و با مواد پر کنید.