بورانی هویج، خوشمزه‌ترین نوع بورانی

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
وقت آن رسیده که اسفناج را از ترکیب بورانی حذف کنید و نوع خوشمزه‌تر آن را با یک ترکیب جدید تست کنید.
بورانی هویج

بورانی هویج، غذای ساده و مقوی است که اصل آن به ارومیه برمی‌گردد و یکی از خوشمزه‌ترین انواع بورانی به حساب می‌آید. اگر دوست دارید، غذاها و طعم‌های مختلف را امتحان کنید، وقتش رسیده که اسفناج را از بورانی حذف کنید و از هویج استفاده کنید. پس در ادامه همراه مجله دلتا باشید تا طرز تهیه بورانی هویج را یاد بگیرید.

بورانی هویج

مواد مورد نیاز

  • هویج: 6 تا 7 عدد (نیم کیلو)
  • برنج: 1 پیمانه
  • لپه: 1 پیمانه
  • سیر: 4 حبه
  • پیاز: 1 عدد
  • نعناع تازه و خشک شده: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی هویج

  1. آماده کردن برنج و لپه

ابتدا لپه‌ها را داخل آب قرار دهید تا چند ساعتی خیس بخورند. سپس آن‌ها را با مقداری آب و زردچوبه مخلوط کرده و بپزید تا نرم شوند.

برنج را بعد از شستن، در مقداری آب و نمک بریزید و کنار بگذارید.

  1. درست کردن پیاز داغ

برای پیاز داغ، پیازها را در یک قابلمه ریخته و با روغن تفت بدهید تا به رنگ طلایی در بیایند.

  1. تفت دادن هویج

پوست هویج‌ها را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. هویج را به پیاز داغ اضافه کرده، مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا تفت بخورد. نیاز است این ترکیب هر 5 دقیقه یک‌بار هم زده شود.

  1. اضافه کردن لپه‌ها

بعد از اینکه احساس کردید هویج‌ها به اندازه کافی نرم شده اند، لپه‌ها را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا لپه‌ها نرم شوند. در این مرحله ادویه‌های نمک و فلفل و همچنین رب گوجه فرنگی و حبه‌های سیر را اضافه کنید.

  1. افزودن آب جوش
مطلب پیشنهادی:  سی سی کرم چیست؟

به اندازه 3 پیمانه، آب جوش داخل قابلمه بریزید و بگذارید مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و بپزند.

  1. اضافه کردن برنج

در این مرحله از پخت بورانی هویج، برنج را اضافه کرده و با مواد هم بزنید. نیاز است که طعم مواد را بچشید تا میزان شوری آن دست‌تان بیایید. اگر در این مرحله، از عصاره مرغ استفاده کنید، غذا طعم بهتری خواهد داشت.

بورانی هویج

  1. افزودن نعناع

نعناع یا جعفری را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا بپزند.

  1. اضافه کردن گوجه فرنگی

پوست گوجه فرنگی را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. به مواد اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت متوسط گاز بپزد.

بورانی هویج ارومیه‌ای، بعد از بیست دقیقه آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. در پایان، مقداری کره روی بورانی بزنید تا خوش طعم‌تر شود.

فوت و فن‌های تهیه بورانی هویج

  • می‌توانید به جای نگینی کردن هویج‌ها، آنها را رنده کنید.
  • می‌توانید به جای سیر از پودر سیر هم استفاده کنید.
  • می‌توانید بلغور گندم را همراه با برنج به ترکیب مواد اضافه کنید.

امیدواریم این مطلب برای‌تان مفید باشد.

 

تعداد کلمات مطلب: 452

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

با نوشیدن آب سرد کالری بسوزانید و لاغر شوید

هیچ مدرکی مبنی بر مضر بودن نوشیدن آب سرد برای سلامتی وجود ندارد. هم آب سرد و هم آب هم‌دمای…