7 میوه که نباید هرگز در یخچال بگذارید

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
جالب است بدانید اکثر افراد گمان می‌کنند برای اینکه میوه خراب نشود باید در یخچال باشد اما در برخی موارد این مورد اشتباه است.
نگهداری از میوه

نگهداری از میوه کار بسیار مهمی است زیرا اگر این کار را اشتباه انجام دهید، شاهد کپک زدن و خراب شدن میوه‌هایتان می‌شوید. همراه مجله دلتا باشید.

 7 میوه که نباید هرگز در یخچال بگذارید

برخی از میوه‌ها و صیفی‌جات بهتر است در دمای اتاق نگهداری شوند تا طعم و بافت بهتری داشته باشند و طول عمر بیشتری داشته باشند. این میوه‌ها شامل موارد زیر هستند:

گوجه‌فرنگی

سرمای یخچال می‌تواند بافت و طعم گوجه‌فرنگی را تغییر دهد و آن را آبکی کند.

آناناس

نگهداری آناناس در یخچال می‌تواند باعث بدتر شدن بافت و طعم آن شود، بنابراین بهتر است آن را در یخچال قرار نداده، زیرا خنک شدن میوه باعث می‌شود که شکل طبیعی آن تغییر کرده همچنین طراوت آن و از تغییرات ناخواسته در خواص آن جلوگیری می‌کند، اما در صورتی که آناناس کاملا رسیده باشد، می‌توان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد تا از کدر شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.

آووکادو

نگهداری از میوه آووکادو در دمای اتاق بهتر بوده زیرا این میوه در دمای اتاق بهتر می‌رسد و در یخچال ممکن است پروسه رسیده شدن آن متوقف شود.

موز

نگهداری از میوه موز کار مشکلی است زیرا سریع سیاه می‌شود. موز در یخچال سیاه و نرم می‌شود و طعم خود را از دست می‌دهد.

هلو و شلیل

نگهداری میوه هلو و شلیل نیز جالب است. زیرا این میوه‌ها در یخچال خشک و بی‌مزه می‌شوند. بهتر است آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید تا رسیده و شیرین شوند.

طالبی و هندوانه (قبل از برش خوردن)

این میوه‌ها در دمای اتاق بهتر نگهداری می‌شوند و طعم و عطر بهتری دارند. بعد از برش خوردن، باید آنها را در یخچال نگهداری کرد.

مطلب پیشنهادی:  صدای مریخ که هرگز شنیده نشده بود! + ویدیو

این میوه‌ها در دمای اتاق بهتر نگهداری می‌شوند و طعم و بافت خود را حفظ می‌کنند.

طالبی و هندوانه (قبل از برش خوردن)

انبه

انبه یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌هاست. یادتان باشد که مهم است که انبه را در یخچال نگهداری نکنید، زیرا دمای سرد می تواند روند رسیدن را کاهش داده و بر طعم و بافت آن تأثیر بگذارد دمای اتاق برای لذت بردن از طعم کامل و آبدار بودن آن.

نگهداری از میوه

نگهداری از میوه

برای نگهداری بهتر از میوه‌ها، می‌توانید مراقبت‌های زیر را رعایت کنید:

  • دمای مناسب: برخی از میوه‌ها به دمای خنک‌تر نیاز دارند مانند سبزیجات و میوه‌هایی که به طور طبیعی در خنکی نگهداری می‌شوند. میوه‌های دیگر مثل موز و تمشک نیاز به دمای گرم‌تر دارند.
  • رطوبت مناسب: برخی از میوه‌ها مانند توت فرنگی و خیار دارای زندگی خوبتری با رطوبت بالا هستند.
  • نور مناسب: برخی از میوه‌ها مانند خیارها و پرتقال‌ها نیاز به نور کم دارند.

نکاتی برای نگهداری از میوه و مواد غذایی در یخچال

  • بادمجان، کدو سبز و خیار را باید در یخچال و دور از گوجه فرنگی نگهداری کرد.
  • گیاهان و سبزیجات بهتر است با یک حوله نازک یا کاغذ روزنامه پوشانده و سپس در یخچال نگهداری شوند.
  • برای جلوگیری از سیاه شدن موز باید آن را دور از سیب و گلابی نگهداری کنید.
  • زمان ذخیره سازی میوه یا سبزی به نوع آن بستگی دارد. همچنین بهتر است میوه یا سبزی برش خورده و نصفه یا قطع شده را همان روز مصرف کنید.

تعداد کلمات مطلب: 510

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی

همچنین بخوانید

اگر این ویژگی‌های را دارید، شما افسرده هستید

افسردگی با ویژگی‌ها و علائمی همراه است که اگر آن‌ها را تجربه می‌کنید، ممکن است نشانه‌ای از…