طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی و مجلسی

0
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر به دنبال یک غذای مجلسی و لذیذ ایرانی برا مهمانی‌های خود هستید، این مطلب برای شماست.
طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی

طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی در خانه شاید به نظر کار دشوار به نظر برسد اما اینطور نیست و می‌توانید به آسانی با همراهی دلتامگ طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی و مجلسی را بیاموزید.

  • طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی

آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که ترکیبی از برنج و آلبالو تازه یا خشک همراه با گوشت یا مرغ است. اگر به غذاهای فست فودی علاقه مند هستید طرز تهیه لازانیا بدون فر در 30 دقیقه را از دست ندهید.

مواد مورد نیاز
برنج: ۳ پیمانه
آلبالو: ۵۰۰ گرم
شکر: ۱.۵ پیمانه
مرغ: ۵۰۰ گرم (یا گوشت قلقلی به همان مقدار)
پیاز: ۲ عدد متوسط
زعفران: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی

  • مراحل طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی

پخت آلبالوها
آلبالوها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
آلبالوها را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آلبالوها کمی نرم شوند و آب بیندازند (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه).
پس از پخت آلبالوها، آن‌ها را از صافی عبور دهید و آب آلبالو را جدا کنید. آب آلبالو را نگه دارید تا برای رنگ دهی به برنج استفاده شود.

پخت برنج
برنج را در قابلمه‌ای با آب جوش بریزید و نیم‌پز کنید (تا زمانی که مغز برنج کمی سفت باشد).
برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا پخت آن متوقف شود.

طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی

پخت مرغ
پیازها را رنده کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
تکه‌های مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
نمک، فلفل سیاه و دارچین را به مرغ اضافه کنید و با کمی آب بپزید تا مرغ نرم شود. اگر از گوشت قلقلی استفاده می‌کنید، ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و به صورت قلقلی‌های کوچک درآورید و سپس در کمی روغن سرخ کنید.

مطلب پیشنهادی:  آرامگاه یعقوب لیث، منجی تمدن ایران زمین!

زعفران
زعفران را ساییده و با کمی آب جوش دم کنید تا رنگ دهد.

طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی

لایه‌لایه کردن برنج
در قابلمه‌ای که می‌خواهید آلبالو پلو را دم کنید، کمی روغن بریزید.
یک لایه برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید، سپس مقداری از آلبالوهای پخته و آبکش شده را روی آن پخش کنید.
چند تکه از مرغ یا گوشت قلقلی را روی آلبالوها قرار دهید.
مجدداً یک لایه برنج بریزید و این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
در نهایت آب آلبالویی که قبلاً جدا کرده‌اید را با زعفران دم کرده مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید آلبالو پلو دم بکشد (حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت).

 

تعداد کلمات مطلب: 448

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…