طرز تهیه دسر آسان به شما کمک میکند تا در کمترین زمان بتوانید خوشمزهترین دسرها را برای خود و مهمانیهایتان تهیه کنید. دسرها یکی از محبوبترین خوراکیها در میان همه مردم هستند.4 مدل غذای خوشمزه که در 30 دقیقه آماده میشوند نیز برای پیش غذاهای مهمانی شما مناسب هستند. با دلتامگ همراه شوید تا با طرز تهیه دسر آسان برای مجالس خود آشنا شوید.
-
دسر ساده و شیک مجلسی
مواد اولیه
شیر:2لیوان
شکر: 1 لیوان
پودر ژلاتین: 2قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
خامه: 150 گرم
طرز تهیه:
ژلاتین را آب کنید: پودر ژلاتین را در کمی آب سرد بریزید و چند دقیقه صبر کنید. سپس به روش بن ماری آن را آب کنید.
شیر را گرم کنید: شیر را در قابلمه بریزید و به آرامی هم بزنید تا گرم شود.
شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید: پودر کاکائو و شکر را به شیر گرم شده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد حل شوند.
ژلاتین را اضافه کنید: قابلمه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر اضافه کنید.
هم زدن خامه: خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا نرم و پف کرده شود.
مواد را مخلوط کنید: خامه زده شده را به مخلوط شیر و کاکائو اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
در ظرف یا قالب بریزید: قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و مخلوط را داخل آن بریزید. سپس در یخچال قرار دهید.
در یخچال بگذارید: پس از حدود 3 ساعت دسر شما آماده است. میتوانید با چیپس شکلات یا خامه تزئین کنید.
-
دسر فوری و آسان پودینگ کاراملی یک دسر باکلاس برای مهمانی
برای طرز تهیه دسر آسان کاراملی از این مواد اولیه استفاده کنید:
تخم مرغ
شیر
شکر
نشاسته
شکلات
خامه صبحانه
وانیل
روش پخت:
کارامل درست کنید: شکر را در قابلمهای روی حرارت کم قرار دهید تا کاراملی شود.
شیر را به کارمل اضافه کنید: دو پیمانه شیر را به شکر کاراملی اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شود.
مواد با مخلوط کنید: وانیل، یک پیمانه شیر، خامه صبحانه، تخممرغ و نشاسته را با هم مخلوط کنید. نصف مواد پودینگ را به شیر کاراملی اضافه کنید. نیمه دیگر را در قابلمهای دیگر ریخته و شکلات را اضافه کنید.
در قال ببریزد: مواد را در ظرفهای دلخواه ریخته و لایههای کاراملی و شکلاتی را ایجاد کنید.
در یخچال بگذارید: ظرفها را در یخچال بگذارید تا خنک و کمی سفت شوند.
گارنیش: پودینگها را با خامه و شکلات خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
-
دسر پاناکوتا شکلاتی
برای طرز تهیه دسر آسان پاناکوتا که دسر ساده و سریع یخچالی است از این مواد اولیه استفاده کنید:
شیر
شکر
خامه
پودر ژلاتین
شکلات خرد شده
وانیل
مراحل پخت و تهیه
ژلاتین را آب کنید: نصف پیمانه شیر و پودر ژلاتین را روی بخار آب قرار دهید تا حل شود.
شیر را گرم کنید: باقی شیر، شکر و مقداری از خامه صبحانه را به مخلوط ژلاتین اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید.
شکلا ت و خامه را مخلوط کنید: مواد را از حرارت برداشته و شکلات و خامه را اضافه کنید و هم بزنید.
وانیل: وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
در قالب مورد نظر بریزد: مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید.