این زرشک پلو خوشمزه با رب انار فوق‌العاده است

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
زرشک پلو با مرغ و رب انار طعم ملسی داشته و شما‌ می‌توانید طبق سلیقه خودتان میزان ترشی و شیرینی این غذا را کم و زیاد کنید. این غذا همانی است که می‌توانید در مجالس خودتان درست کنید.
زرشک پلو با رب انار

زرشک پلو با رب انار یکی از پلو‌های سنتی ایرانی است که شما‌ می‌توانید آن را به روش‌های مختلف تهیه کنید تا طعم بی‌نظیری داشته باشد. با دلتامگ همراه باشید تا طرزتهیه این غذاب لذیذ و فوق‌العاده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با رب انار

  • برنج ۴ پیمانه
  • زرشک ۱ پیمانه
  • کره ۲۵ گرم
  • ران مرغ ۴ عدد
  • پیاز ۳ عدد بزرگ
  • شکر ۲ قاشق مرباخوری
  • رب انار ۸ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن به‌میزان لازم
  • زعفران به‌میزان لازم
  • فلفل سیاه به‌میزان دلخواه

طرز تهیه زرشک پلو با رب انار

طرز تهیه زرشک پلو با رب انار

این زرشک پلو با رب انار خوشمزه را‌ می‌توانید در مهمانی‌های خود به همراه یک مرغ لذیذ آماده کنید تا همه مهمانان از این غذای بی‌نظیر لذت ببرند.

  • مرحله اول

برای تهیه کردن این غذا در ابتدا باید سینه یا ران مرغ را مزه‌دار کنید.‌ شما می‌توانید از شب قبل مرغ را مزه‌دار کرده و برای فردا آماده آن را آماده کنید با این کار تمام مزه‌ها به خورد مرغ می‌رود. سینه یا ران مرغ را به همراه ادویه‌ها و کمی زعفران و یک پیاز خرد یا رنده شده مخلوط کنید و ۱ ساعت بگذارید تا طعم‌ها به خورد مرغ برود.

  • مرحله دوم از تهیه زرشک پلو با رب انار

در مرحله بعد و در ادامه باید داخل یک تابه روغن سرخ کردنی ریخته و حالا مرغ‌های مزه‌دار شده را از پیاز جدا کنید. داخل تابه هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از تابه درآورید. داخل همان تابه یک پیاز را رنده ریز کرده و کمی تفت دهید تا سبک شود.

  • مرحله سوم

سپس در ادامه باید گردو آسیاب‌شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود. بعد رب انار و رب گوجه فرنگی اضافه و مواد را خوب سرخ کنید. در آخر برای خوش‌عطر شدن غذا، سبزی‌های خشک را اضافه کنید.

  • مرحله چهارم
مطلب پیشنهادی:  2 دستور پخت فتوچینی خوشمزه و راحت بدون گوشت و مرغ

در نهایت باید مرغ‌ها را داخل سس قرار داده و ۱ پیمانه روی مواد آب بریزید و بگذارید تا خوب بپزد و سس غلیظ شود. برنج را بپزید و با کمی زرشک و زعفران مخلوط و سرو کنید.

نکات طلایی برای لذیذشدن غذا

نکات طلایی برای لذیذ شدن زرشک پلو با رب انار

  • برای اینکه این غذاب مجلسی طعمی عالی داشته باشد، باید به برخی از نکات دقت داشته باشید.
  • مقدار رب انار و شکر در دستور پخت زرشک پلو با رب انار کاملا سلیقه‌ای‌ست و به ذائقه شما بستگی دارد.
  • نکته مهمی که باید بدانید آن است که برای پختن غذا باید زعفران را در مرحله آخر اضافه کنید تا زیاد حرارت به خود نبیند. حرارت زیاد باعث از بین رفتن طعم زعفران خواهد شد.
  • در دستور تهیه این غذای خوشمزه می‌توانید از گردو هم استفاده کنید.

در آخر باید بگوییم که زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای قدیمی و محبوب بین ایرانیان است. اضافه‌کردن رب انار به این غذا، طعم لذیذی به مرغ داده که برای افرادی که به غذاهای ترش‌مزه علاقه دارند، بسیار مناسب است. همچنین می‌توانید همین دستور را برای تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش با رب انار نیز به کار ببرید.

تعداد کلمات مطلب: 510

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …