طرز تهیه حلوای کاکائویی

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
حلوا کاکائویی یا همان حلوا شکلاتی یک نوع حلوای بسیار خوشمزه و آسان با رنگی تیره است که معمولا می‌تواند به صورت مجزا یا برای تزئین در کنار انواع حلوا سرو شود.

حلوا کاکائویی یا همان حلوا شکلاتی نوعی از حلوای پایه است و فقط در مواد اولیه حلوا، شکلات و یا پودر کاکائو نیز اضافه شده است. حلوای کاکائویی را می‌توان با استفاده از نان بستنی میکادو هم آماده کرد.‌ می‌توانید حلوا را قبل از کاکائویی کردن به دو قسمت تقسیم کنید و به عنوان حلوای دو رنگ و یا حلوا شطرنجی نیز استفاده نمایید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه حلوای کاکائویی را یاد بگیریم.

مواد لازم برای حلوای کاکائویی

  • آرد ۲ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • عرق هل و گلاب ۱ پیمانه
  • خلال بادام و پسته برای تزئین
  • مغز گردو برای تزئین
  • غنچه گل محمدی برای تزئین

طرز تهیه حلوای کاکائویی

مرحله اول

برای آماده‌سازی حلوای کاکائویی ابتدا لازم است که آرد را الک کنید و در تابه بریزید و زمان دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود. بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد، کره و روغن را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب و کرم رنگ شوند.

حلوای کاکائویی

مرحله دوم

وقتی حلوا به این مرحله رسید تابه را کنار بگذارید و قابلمه دیگری را روی شعله قرار دهید و آب را به همراه شکر در قابلمه بریزید. هم بزنید تا شکر در آب حل شود و در اطراف شربت مروارید بزند. در این مرحله عرق هل و گلاب را به همراه زعفران به شربت اضافه کنید و شربت را از روی حرارت برداشته و دوباره تابه حلوا را روی شعله قرار دهید.

مطلب پیشنهادی:  زندگی با اختلال دوقطبی چه شکلی است؟

مرحله سوم

شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر‌ می‌خواهید حلوای دو رنگ داشته باشید بعد از این مرحله که حلوا آماده شد، آن را دو قسمت کنید. سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و اگر نه، بدون اینکه حلوا را تقسیم کنید، پودر کاکائو را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی حلوای کاکائویی آماده شد،‌ می‌توانید آن را در بین نان بستنی قرار دهید و یا در دیس سرو کنید. آن را طرح دهید و سپس با مغزیجات و غنچه گل محمدی تزئین کنید.

نکات مهم برای طرز تهیه حلوای کاکائویی

  • آرد را حتما الک کنید تا کیفیت حلوا بیشتر شود.
  • همچنین‌ می‌توانید از پودر قند به جای شکر نیز استفاده کنید.
  • شیرینی حلوا را بیش از حد نریزید، زیرا باعث سنگینی حلوا‌ می‌شود.
  • می‌توانید به مواد حلوا کمی آرد نخودچی اضافه کنید و حلوا را به صورت قالبی دربیاورید.

تعداد کلمات مطلب: 403

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…