بورک یک غذای ترکیهای و درواقع نوعی فینگر فود است که انواع گوناگونی دارد و با خمیر خاصی به نام یوفکا درست میشود. بورک گوشت و سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه است که به عنوان غذای اصلی و همچنین پیش غذا سرو میشود.
مواد لازم بورک گوشت و سیب زمینی :
- خمیر یوفکا به مقدار لازم
- سیب زمینی: ۴ عدد
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمک، فلفل و ادویههای دلخواه به میزان لازم
مواد لازم تهیه سس :
- ماست: یک لیوان
- آب: ۲ لیوان
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: یک فنجان
- تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه بورک گوشت و سیب زمینی :
پیاز را ریز خرد کرده و با گوشت تفت دهید؛ سپس نمک، فلفل و ادویههای دلخواه را بیفزایید.
سیب زمینیها را پس از پختن رنده کرده و به مخلوط گوشت اضافه کنید.
برای تهیه سس بورک گوشت، تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
یوفکاها را پهن کرده و همه سطح آنها را به سس آغشته کنید. مقداری از مواد گوشتی روی یوفکاها بریزید. سپس از یک قسمت یوفکا به آرامی شروع به رول کردن آن کنید.
رولها را ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید؛ سپس با زرده تخم مرغ و مقداری زعفران آنها را رومال کنید.
پس از این مدت آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
در صورت تمایل میتوانید بورکها را در فر درست کرده و روی آنها مقداری کنجد بپاشید.