ظرف ۱۰ دقیقه یک دسر خوشمزه درست کنید

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
شما می‌توانید این دسر‌های خوشمزه را در کنار غذا‌های اصلی خود سرو کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

دسر‌ها یکی از خوشمزه‌ترین بخش‌های آشپزی هستند که با انواع پودرهای آماده و نیمه آماده تهیه می‌شوند و گزینه خوبی برای مهمانی‌ها و مراسم مختلف در خانه به شمار می‌روند. شما می‌توانید دسر‌ها را در ظرف‌های مختلف بریزید به صورت تک‌نفره سرو کنید یا می‌توانید شب قبل دسر کاستارد زعفرانی را تهیه و در یخچال قرار دهید و به دلخواه با مغزیجات مختلف تزیین کنید. با دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر کاستارد زعفرانی

  • شیر ۳ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری سر پر
  • شکر ۵ قاشق غذاخوری
  • کره ۴۰ گرم
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • خلال پسته و بادام برای تزیین

طرز تهیه دسر کاستارد زعفرانی

مرحله اول

ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید و به کمک یک پیمانه اندازه‌گیری مواد را اندازه بزنید. زعفران را به همراه کمی قند بسابید تا خوش‌رنگ و نارنجی شود و بعد دم کنید. شیر و نشاسته و شکر را باهم داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله دوم

در ادامه باید مواد را مداوم هم بزنید تا کم‌کم غلیظ شود و ته نگیرد. در ادامه باید زعفران دم کرده غلیظ را به مقدار دلخواهی که دوست دارید دسر رنگ بگیرد به همراه گلاب اضافه کنید. همچنان با هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود.

مطلب پیشنهادی:  مهمترین روش درمان کم خونی با تغذیه

مرحله سوم از تهیه دسر کاستارد زعفرانی

در ادامه وقتی دسر مجدد شروع به غلیظ کردن کرد باید کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره نیز ذوب شود. وقتی کره ذوب شد باید دو ملاقه از مواد جدا کنید و ۱۰۰ گرم خامه به آن دو ملاقه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شود.

مرحله چهارم

در ادامه باید کل خامه حل شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود، بعد از خوردن یک جوش کوچک از روی حرارت بردارید و دسر را داخل لیوان یا کاسه‌های مورد نظر بریزید. می‌توانید با خلال پسته و بادام تزیین و سرو کنید.

تهیه دسر کاستارد زعفرانی

فوت و فن‌های دستور تهیه دسر کاستارد زعفرانی

  • می‌توانید این دسر را به صورت گرم یا خنک شده سرو کنید.
  • اگر احساس کردید رنگ دسر کم شده است می‌توانید کمی زعفران مجدد اضافه کنید.
  • خامه باید هم‌دمای محیط باشد.
  • برای لطیف شدن مواد باید دسر خوب و مداوم هم بخورد.

تعداد کلمات مطلب: 375

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…