شیرینی نارگیلی با پودر قند یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید با پودر و روغن مایع تهیه کنید. این روش تهیه شیرینی بسیار ساده و خوشمزه است و شما میتوانید این شیرینی را خیلی راحت داخل قابلمه یا تابه نیز بپزید و از طعم بینظیر آن در منزل لذت ببرید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند
- پودر نارگیل ۱ لیوان
- روغن مایع ۲/۳ لیوان
- پودر قند ۲/۳ لیوان
- سفیده تخم مرغ ۳ عدد
- آبلیمو تازه ۱ قاشق مرباخوری
- پودر پسته و پودر قند برای تزیین
طرز تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند
شیرینی نارگیلی طعم بسیار خوبی دارد و شما میتوانید همه مواد را به راحتی داخل کاسه میکسر بریزید و این شیرینی را سریع تهیه کنید.
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا همدما شوند. به کمک یک لیوان دستهدار فرانسوی مواد را اندازهگیری کنید، سفیده را از زرده جدا کنید، سپس همه مواد گفته شده به غیر از آبلیمو را داخل میکسر ۱۲۳ یا چرخ گوشت بریزید و مواد را خوب له و پوره کنید.
مرحله دوم
در ادامه مواد را باید داخل تابه بریزید و شروع به داغ زدن مواد کنید، دقت کنید سفیده نباید بپزد در حدی که مواد چسبناک شود. این مرحله باید مداوم پای گاز باشید و ۱ الی ۲ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا مواد داغ زده شود. این مرحله در کیفیت نهایی شیرینی تاثیرگذار است.
مرحله سوم
در انتها وقتی مواد را از روی حرارت برداشتید آبلیمو تازه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را داخل قیف بریزید و داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. مواد را با فاصله از هم روی سینی پایپ کنید و در انتها روی آنها پودر قند بریزید. کمی پودر پسته به دلخواه بزنید. سپس شیرینی را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه بگذارید تا کمی زیر آن تغییر رنگ دهد.
فوت و فنهای دستور تهیه شیرینی نارگیلی با پودر قند
- داغ زدن شیرینی نکته بسیار مهمی در تهیه این شیرینی است که باعث میشود پف خوبی داشته باشد و داخل شیرینی ترد و پوک شود.
- الک کردن پودر قند روی شیرینی باعث میشود روی شیرینیها ترک بخورد.
- برای پخت بدون فر باید داخل تابه دو طرفه کاغذ روغنی بیندازید و واشر نارنجی رنگ تابه را بردارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا زیر شیرینیها کمی تغییر رنگ دهد.
- حتما از آبلیمو تازه استفاده کنید.