فستفودها این روزها طرفداران خاص و ویژهای دارند و انواع و اقسام آن هم تهیه میشود. فلافل مرغ و قارچ یکی از فلافلهای بسیار خوشمزه و ساده است که یک نوع غذای ابتکاری بهشمار میرود. خود فلافل معمولی از نخود خام درست میشود. حالا ترکیب آن با مرغ و قارچ میتواند یک طعم جدید و خوشمزه به شما ارائه کند. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فلافل مرغ و قارچ
- نخود ۲ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- مرع ۲۵۰ گرم
- سیبزمینی ۱ عدد
- گشنیز و جعفری یک مشت
- آب ۱/۲ پیمانه
- بیکینگپودر ۲ قاشق چایخوری
- قارچ ۱۰ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه فلافل مرغ و قارچ
مرحله اول
نخود را از شب قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. بهتر است از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید. گشنیز و جعفری را بشویید و اجازه دهید تا خشک شود. آنها را ساطوری کنید.
مرحله دوم
نخود را به همراه پیاز و سیبزمینی و سیر پوست بگیرید و داخل غذاساز بریزید تا مخلوط شود. سپس مرغ را بریزید و دوباره مواد را میکس کنید تا مخلوط یکدستی بهدست بیاید.
مرحله سوم
در ادامه آب و ادویهها را به همراه قارچهایی که از قبل خرد کردید اضافه کنید. کمی بیکینگپودر هم بریزید. همه مواد را خوب هم بزنید تا میکس شود. اگر کمی آب به مواد اضافه کنید فلافل خشک نمیشود. اگر دوست داشتید کمی کنجد به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
در یک ظرف گود روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. با قاشق یا فلافلزن از مواد بردارید و داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکات کلیدی تهیه فلافل مرغ با قارچ
- به دلخواه داخل مواد فلافل، کمی پنیر پیتزا رندهشده نیز بریزید.
- بهتر است یک خیار خردشده را روی نخود قرار دهید تا نفخ آن زودتر گرفته شود.
- بنا به ذائقه خود مقدار فلفل را کم و زیاد کنید.
- حرارت باید متوسط باشد تا فلافلها خوب برشته و مغزپخت شوند.