کیک خرمایی رژیمی یکی از کیکهایی است که بدون شکر و گردو تهیه میشود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما میتوانید به راحتی این کیک را در قالبهای مختلف در خانه تهیه کنید. شما میتوانید از هر نوع خرمایی که دوست دارید برای تهیه این کیک استفاده نمایید. کیک خرمایی بدون شکر برای افراد مبتلا به دیابت و قند نیز گزینه مناسبی است. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک خرمایی رژیمی
- تخممرغ ۴ عدد
- خرما ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم
- آبجوش ۱ پیمانه
- آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- دارچین ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک خرمایی رژیمی
مرحله اول
ابتدا هسته خرماها را بگیرید. داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا جوش بیاید و بعد خرما را ۳ دقیقه بجوشانید و داخل آب سرد بریزید و بعد به راحتی پوست خرما را جدا کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس باید خرما را با ۱ پیمانه آبجوش مخلوط و پوره یا له کنید. میتوانید از همزن برقی استفاده کنید یا خرما را داخل مخلوطکن بریزید یا با گوشتکوب برقی له کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. همه مواد را با کمک پیمانه یا یک لیوان دستهدار فرانسوی اندازهگیری کنید.
مرحله دوم
تخممرغها را داخل یک کاسه بشکنید و به همراه وانیل به مدت ۵ الی ۸ دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجمش سفید و کشدار شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید تا مواد مخلوط شود. در ادامه آرد و بیکینگ پودر و دارچین را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. مخلوط آرد را طی سه مرحله باید به تناوب و با خرمای پورهشده به مواد تخممرغی اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه نصف آرد و نصف از پوره خرما اضافه کنید و با لیسک بهصورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شود. قالب مورد نظر را چرب کنید. اگر میخواهید کیک خرمایی بدون شکر را بدون فر تهیه کنید، قابلمهای را روی شعلهپخشکن قرار دهید و بعد از گرم شدن مایه کیک را داخل قابلمه چربشده بریزید.
مرحله چهارم
قالب مورد نظر را سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود. قالب را در پنجره وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه اجازه دهید تا کیک بپزد. برای پخت بدون فر نیز روی در قابلمه دمکنی قرار دهید و بگذارید تا کیک ۱ ساعت بپزد.
نکات کلیدی در تهیه کیک خرمایی رژیمی
- برای فرهای برقی باید دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
- میتوانید از روغنهای رژیمی استفاده کنید.
- خرما چون سنگین است باید به تناوب به آرد اضافه نمایید.