جوجه کباب با سس نارنج، یک طعم فوق‌العاده

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
جوجه کباب یکی از اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که امروزه از مراسم و مجالس مهم گرفته تا پیک‌نیک و گردش‌های آخر هفته، پای ثابت سفره‌های ایرانیان است.

جوجه کباب با سس نارنج یکی از روش‌های مرینت کردن مرغ و جوجه است و همان‌طور که از نام این غذا مشخص است از آب نارنج یا رب نارنج می‌توانید برای مزه‌دار کردن این غذا استفاده کنید. طعم و مزه این غذا فوق‌العاده خوشمزه است و به واسطه داشتن نارنج طعمی جدید و فوق‌العاده به شما می‌دهد. شما می‌توانید این مرغ را از شب قبل تهیه و در فر یا روی زغال و یا حتی تابه نیز آن را درست کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با سس نارنج

  • مرغ کامل خردشده ۱ عدد
  • آب ۲ عدد پیاز
  • سس فلفل تند ۱ قاشق چایخوری
  • آب نارنج تازه ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم

جوجه کباب و سس نارنج

طرز تهیه

مرحله اول

ایتدا یک مرغ کامل را به‌صورت جوجه خرد کنید. بهتر است در خرد کردن دقت کنید زیرا اندازه باید یک‌دست باشند تا خوب پخته و مغزپخت شوند و نباید اندازه کوچک و بزرگ باشند. پیاز‌ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و حالا باید به کمک یک صافی آب پیاز را بگیرید و تفاله پیاز باقی‌مانده را دور بریزید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه بزرگ آب پیاز را به همراه نارنج و ادویه‌ها و سیر پوره‌شده و سس فلفل و ادویه‌ها و روغن بریزید و خوب مخلوط کنید. مرغ‌های خردشده را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا همه مرغ‌ها یک‌دست مزه‌دار شوند. روی کاسه را پوشانده و ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مطلب پیشنهادی:  با خواص بی‌نظیر پای مرغ بیشتر آشنا شوید

جوجه کباب با نارنج

مرحله سوم

زغال را با کمک ژل آتش‌زنه آماده کنید و صبر کنید تا داغ شود. جوجه‌های مزه‌دارشده را می‌توانید روی توری فلزی یا روی سیخ بزنید و روی منقل قرار دهید و کمی باد بزنید و مدام بچرخانید تا خوب برشته و طلایی شود.

مرحله چهارم

در ادامه جوجه را به سیخ چوبی یا فلزی کوچک بزنید و در سینی فر چرب‌شده قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید تا جوجه‌ها در دمای ۱۸۰ درجه بپزند و برشته شوند. برای پخت در تابه نیز می‌توانید از تابه معمولی یا گریل استفاده و جوجه را سرخ کنید.

نکات کلیدی در تهیه جوجه کباب با سس نارنج

  • می‌توانید از رب نارنج استفاده نمایید.
  • به دلخواه می‌توانید مقدار زعفران را کم و زیاد کنید.
  • در فر‌های برقی و توستر نیز می‌توانید این کباب را درست نمایید.

جوجه کباب با آب نارنج

تعداد کلمات مطلب: 393

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

ماشین انسان‌شویی ساخته شد! انقلابی در تکنولوژی و راحتی انسان

در دنیای پرشتاب امروز، فناوری‌های نوآورانه به دنبال تسهیل زندگی روزمره ما هستند. یکی از جد…