دوپیازه گوشت یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که با گوشت خورشتی یا تکهای استخواندار تهیه میشود و به همراه نان یا پلو زعفرانی میل میشود. امروز در دلتامگ طرز تهیه دوپیازه گوشت با سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دوپیازه گوشت
- گوشت تکهای استخواندار و یا بدون استخوان ۴۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- رب یک قاشق غذاخوری
- زعفران به مقدار لازم
- سیب زمینی ۲ عدد
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوب دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه دوپیازه گوشت تکهای با سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به دلخواه خلالی درشت و یا نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه بریزید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشتهای خردشده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود.
مرحله دوم
زمانیکه گوشت تغییر رنگ داد، تمام ادویهها را به همراه یک تکه چوب دارچین به مواد اضافه کنید و در انتها رب را اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا رب را با گوشت و ادویهها خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید ابتدا آب جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت پخته شود.
ناشناس
28 اسفند 1402 در 2:23 ق.ظ
عالی