فیله مرغ با سس سیر

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خوراک فیله مرغ طعم‌دار شده با سیر و رزماری یکی از غذاهای باب طبعی است که نمی‌توان به راحتی از سرو آن چشم‌پوشی کرد.
هرچند فیله مرغ را به صورت گریل، تنوری، سوخاری و در انواع سالاد و پاستا می‌توانید استفاده کنید، اما یک روش پخت خوشمزه فیله مرغ طبخ آن با سس سیر و رزماری است، دستور پختی لذیذ و رستورانی. طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی را در د لتا بخوانید.

مواد لازم

(مناسب برای ۶ نفر)

  • فیله مرغ ۱۲ عدد
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه ۸ قاشق غذاخوری
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده ۱۰ حبه
  • جعفری ساطوری خرد شده ۱ لیوان
  • رزماری ۳ شاخه
  • کره ۷۰ گرم
  • پودر دانه فلفل سیاه تازه ۲ قاشق چایخوری

مرغ-با-سس-سیر

طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی

  • برای گرفتن بوی زهم مرغ آن را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید. کف تابه رژیمی یا چدنی را با کمی روغن یا کره چرب کنید و سپس فیله‌ها را در تابه بچینید و گریل کنید.
  • وقتی دو طرف فیله‌ها گریل شد سیر له شده و شاخه‌های رزماری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • در یک ماهیتابه آرد نشاسته ذرت را بریزید و به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس کره را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • آبلیمو و آب مرغ را به مواد اضافه کنید. مرتب این ترکیب را هم بزنید تا به قوامی رقیق‌تر از فرنی برسد، سپس سس آماده شده را روی فیله‌های مرغ سرخ شده بریزید و کمی روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  • لیموترش‌ها را نازک برش زده و روی مرغ‌ها بچینید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 255

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…