خواب دیدن افراد نابینا قطعا تفاوتهای فاحشی با سایر مردم دارد؛ اما تابهحال به این فکر کردهاید که آنها چگونه خواب میبینند یا چه خوابهایی میبینند؟ فکر میکنید افراد نابینا هم رویای صادقانه یا کابوس میبینند؟ این مقاله دلتامگ را از دست ندهید. درباره بدن انسان یکی از جالبترین ویژگیهایی که دارد تولید پشم در ناف است.
خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟
برای اینکه بتوانیم جواب این سوال را بدهیم باید قبلش این نکته را متذکر شویم که نابینایان به دو گروه تقسیم میشوند. کسانی که کور مادرزاد هستند و افرادی که بعد از یک سانحه دچار نابینایی شدند. مسلما افرادی که قبلا بینا بودهاند درک متفاوتی از دنیا با افراد کور مادرزاد دارند.
افرادی که بعد از یک سانحه دچار نابینایی شدهاند درست مانند یک فرد بینا خواب میبینند و جالب است بدانید که ادراک بصری آنها نسبت به قبل حتی قویتر هم میشود چون حالا با تمام حواس خود جهان را درک میکنند و حتی توانایی دیدن جاهایی که هرگز در آن نبودهاند را هم دارند! آنها خاطراتی که از جهان هستی در ذهن داشتهاند را ملموستر درک میکنند.
تاثیر میزان نابینایی بر خواب دیدن افراد نابینا
نکته جالب دیگر این است که درجات متفاوت معلولیت بینایی تاثیر بهسزایی در الگوی خواب و بیداری افراد نابینا دارد. یک نکته مهم درباره افراد کورمادرزاد این است که چنین افرادی خود به دو گروه تقسیم میشوند. از همه مهمتر اینکه به هر حال افراد نابینا همیشه در یک جهان تاریک زندگی میکنند. برخی از نابینایان مادرزاد توانایی تجسم اجسام را دارند و برخی حتی این توانایی را هم ندارند. پس این نکته هم بر روی خواب دیدن افراد نابینا قطعا تاثیرگذار است.
خواب دیدن افراد نابینا و کورمادرزاد چگونه است؟
در میان این افراد آنان که قدرت تجسم اجسام را دارند و در بخشی از ذهن آنها بینایی نسبت به اجسام وجود دارد خوابهایشان با حس لامسه، شنوایی، چشایی و حتی بویایی همراه است. این افراد صدای انسانها را میشنوند، اشیا را لمس میکنند، توانایی تشخیص صحنهها و اتفاقات را در خواب دارند؛ اما تصویری از آن ندارند و فقط تجسم میکنند.
در مقابل خواب دیدن افراد نابینا و کورمادرزادی که توانایی تجسم اجسام را هم ندارند قدرت لامسه و شنوایی قویترین دارند؛ اما همه چیز برای آنها فقط یک حس است که ساخته ذهن خودشان است و ممکن است با واقعیت بسیار متفاوت باشد پس در واقع آنها نه چیزی میبینند نه چیزی را تجسم میکنند فقط میتوانند صداها را در خواب تشخصی دهند.
همراه با شما
18 اسفند 1402 در 1:21 ق.ظ
ممتون از اطلاعات که در اختیارمان میگذارید
زینب پروانه
19 اسفند 1402 در 8:55 ق.ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
18 اسفند 1402 در 2:58 ق.ظ
جالب بود تا حالا به این فکر نکرده بودم که نابینایان خواب میبینن یا خیر
ناشناس
18 اسفند 1402 در 7:37 ب.ظ
خیلی عالی بود
همراه با شما
18 اسفند 1402 در 10:02 ب.ظ
عالی بود
ناشناس
19 اسفند 1402 در 0:50 ق.ظ
واقعا تصور نابیایان از خواب چگونه است