خورشت اسفناج با لوبیا یکی از انواع خورشتهای بسیار خوشمزه و ساده است و میتوانید با لوبیا سفید یا چیتی آن را تهیه کنید. شما میتوانید این خورشت را همانند دیگر خورشتهای ایرانی با مرغ یا گوشت درست کنید. خورشت اسفناج با لوبیا کنار یک پلوی خوشمزه و ترشی یا سالاد میتواند ناهار یا شام جذابی باشد. این خورشت به واسطه داشتن اسفناج و لوبیا برای بدن بسیار مفید است. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای خورشت اسفناج با لوبیا
- لوبیا سفید ۱ پیمانه
- اسفناج پختهشده ۱ پیمانه
- گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- آب نارنج ۱/۲ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت اسفناج با لوبیا
مرحله اول
ابتدا لوبیا را که میتوانید از چیتی یا قرمز نیز استفاده کنید خوب بشویید. لوبیا را چندین ساعت خیس کنید و آب آن را تعویض نمایید تا نفخ آن گرفته شود. اسفناج را پاک کنید و بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس داخل یک تابه بدون افزودن روغن کمی تفت دهید تا حجم آن کم و نرم شود.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را نگینی خرد کنید و داخل یک قابلمه یا زودپز با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. در ادامه گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز و کمی فلفل سیاه خوب تفت دهید تا سرخ شود و بعد ۱ لیوان آبجوش روی گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت بپزد.
مرحله سوم
بعد از حدود ۱ ساعت که از زمان پخت خورشت اسفناج با لوبیا گذشت باید لوبیا سفید خیسخورده را به همراه اسفناج اضافه کنید و مواد را کمی هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورشت جاافتاده و غلیظ شود.
مرحله چهارم
وقتی گوشت پخت، باید نمک آن را اندازه کنید و در انتها کمی آب نارنج تازه یا رب نارنج برای خوشمزهتر شدن آن اضافه کنید و به همراه پلوی زعفرانی میل کنید.
نکات خورشت اسفناج با لوبیا
- میتوانید برای چاشنی از ربانار یا آب لیموترش تازه استفاده کنید.
- اگر از لوبیا سفید استفاده میکنید دقت کنید زمان پخت کمتری میخواهد و نباید از ابتدا با گوشت آن را اضافه کنید.
- اسفناج که به سبزی همه فن حریف معروف است برای رفع کمخونی، کنترل دیابت و فشار خون بسیار مناسب است.
ناشناس
10 اسفند 1402 در 7:48 ب.ظ
خورش اسفناج عالیه من میپزم
ناشناس
15 اسفند 1402 در 3:54 ب.ظ
بسیار عالیئییی