چیز کیک شکلاتی یخچالی یکی از روشهای بسیار خوشمزه برای تهیه چیز کیک در خانه است که میتوانید به راحتی آن را برای مهمانیها و مراسم مختلف تهیه کنید. شما میتوانید این چیز کیک خوشمزه را داخل قالب کمربندی یا بدون قالب در یک ظرف پیرکس تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی
- بیسکویت ۲۰۰ گرم
- کره ۱۵۰ گرم
- ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق مرباخوری
- شیر ۱/۳ پیمانه
- شکلات تختهای ۱۵۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی
مرحله اول
ابتدا باید بیسکویت مورد نظر مانند پتیبور یا ساقه طلایی را پودر کنید. بیسکویتها را داخل غذاساز بریزید یا داخل نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا نرم شود. سپس کره را ذوب و به همراه بیسکویت مخلوط کنید و یک قالب یا ظرف پیرکس را برداشته و نایلون بیندازید و مخلوط بیسکویتی را داخل قالب بریزید و با کف استکان خوب فشار دهید و ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
مرحله دوم
در ادامه پودر ژلاتین را به همراه ۱/۳ پیمانه آب سرد مخلوط و صبر کنید. بعد از اسفنجی شدن آن را روی کتری بن ماری کنید و مدام هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود. سپس شکلات تختهای را خرد و داخل کاسه قرار دهید و آن را هم با بخار کتری ذوب کنید.
مرحله سوم
پنیر و خامه را داخل کاسه بریزید و کمی هم بزنید تا یکدست شود. سپس شکر و وانیل و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شکلات آبشده را بریزید و هم بزنید و بعد ژلاتین خنک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. بعد قالب را از یخچال خارج و لایه پنیری را اضافه کنید و ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
میتوانید بعد از ۴ ساعت با کمک نایلون چیز کیک شکلاتی یخچالی را از قالب خارج یا به دلخواه یک لایه شکلاتی اضافه کنید. یعنی ۵۰ گرم شکلات را همراه ۶ گرم ژلاتین و ۱/۳ پیمانه شیر روی بخار کتری قرار دهید و بنماری کنید. وقتی خنک شد روی لایه آخر بریزید و و داخل یخچال بگذارید یک ساعت دیگر بماند و سپس آن را سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی
- میتوانید از هر نوع بیسکویت شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید.
- تهیه لایه آخر دلخواه است.
- برای خارج کردن چیز کیک از قالب باید ابتدا ۱۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و بعد از قالب خارج و برش بزنید.