کباب رولت فرانسوی یکی از کبابهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید با گوشت ورقه ای آن را تهیه کنید. برای این کار خودتان میتوانید گوشت را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و یا برای سرعت بیشتر در کارها از گوشت ورقهای استفاده کنید. شما میتوانید این کباب خوشمزه فرانسوی را به همراه پلو زعفرانی سرو کنید. همان طور که مشخص است این غذا از جمله غذاهای بینالمللی و برای کشور فرانسه است. با دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کباب رولت فرانسوی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کباب رولت فرانسوی
- فیله گوشت گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم
- پنیر ورقهای ۱ بسته
- دنبه ۱۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز ۳ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- آبلبموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب رولت فرانسوی
مرحله اول
ابتدا باید گوشت را بیات کنید تا موقع پخت سفت نشود. برای بیات کردن باید گوشت گوسفندی یا گوساله را داخل یک ظرف قرار دهید و ۳ روز داخل یخچال بگذارید. سپس به صورت ورقه ای گوشت را خرد کنید. میتوانید همین گوشت را آماده از بیرون تهیه کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید گوشت ورقهای را مزهدار کنید. برای این کار ۲ عدد از پیازها را خلالی و به همراه گوشت و ادویهها و فلفل دلمه و آب لیموترش ماساژ دهید و برای چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم برود.
مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را به همراه یکی از پیازهای باقیمانده که از قبل رنده ریز زدید و آب آن را گرفتهاید خوب مخلوط کنید. ادویهها را افزوده و هم بزنید و ماساژ دهید تا مواد منسجم شود. دنبهها را در اندازه یکدست با گوشتها برش بزنید.
مرحله چهارم
در ادامه باید دقت کنید همه ابعاد دنبه و گوشت یکدست باشند و به این ترتیب مواد را روی هم قرار دهید. ابتد یک لایه گوشت گوسفندی و بعد دنبه و گوشت چرخکرده و در انتها پنیر ورقهای و مجدد دنبه و کمی گوشت و به همین ترتیب لایهها را آماده کنید تا همه یکدست و منظم شود. بعد از اینکه حدود ۱۲ عدد درست کردید، نیم ساعت در فریزر قرار دهید. سپس کبابها را از بغل به سیخ بکشید و روی منتقل داغ سرخ کنید تا کباب شود.
نکات کلیدی در تهیه کباب رولت فرانسوی
- دقت کنید سایز همه مواد در یک اندازه باشد.
- می توانید گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا نیمی یخی بشود و بتوانید راحت برش بزنید.
- افزودن پنیر دلخواه است.
ناشناس
22 بهمن 1402 در 7:02 ب.ظ
عالی است