کیک زمستانه بدون فر، کیکی بسیار خوشمزه با میوههای زمستانی است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این کیک دستور خیلی سادهای دارد. حتما از شعله پخش کن و تابه نچسب استفاده کنید تا بتوانید کیک را برگردانید تا طرف دیگر کیک نیز بپزد. با دلتامگ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک زمستانه بدون فر
- نارنگی ۴ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
- روغن ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- آرد ۱.۵ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- شکر ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک زمستانه بدون فر
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا همدما شود. سپس به کمک یک پیمانه یا لیوان فرانسوی مواد را اندازهگیری کنید. شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا ۱۵ دقیقه گرم شود. تابه مورد نظر را با کره خوب چرب کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و به آن وانیل اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی مواد را خوب هم بزنید. در حین هم زدن دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود. سپس شکر را اضافه کنید و ۳ دقیقه هم بزنید تا خوب مواد کرم رنگ شود.
مرحله سوم
در ادامه روغن و شیر را به ترتیب به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید. با لیسک هم بزنید تا گلولههای آرد باز شود. سپس مواد کیک را روی نارنگی بریزید.
مرحله چهارم
در ادامه تابه را روی حرارت بگذارید. در تابه را با دمکنی بپوشانید و ۲۵ دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید و اگر نیاز بود زمان بیشتری دهید. سپس با کمک کفگیر کیک را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
نکات کلیدی در تهیه کیک زمستانه بدون فر
- این کیک عطر بینظیری دارد و میتوانید میزان نارنگی در آن را کم و زیاد کنید.
- از آرد سفید قنادی استفاده کنید.
- این کیک را داخل فر نیز میتوانید بگذارید و ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه زمان دهید تا کیک بپزد.
- حتما از شعله پخش کن استفاده کنید تا دما و حرارت را به طور یکنواخت به کیک برساند و کیک به خوبی پف کند.