ناگت مرغ، جزو آن دسته ازغذاهایی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند؛ چرا که در کنار طعم خوبی که دارد، در مدت زمان کمی آماده میشود. با توجه به اینکه قیمت ناگت مرغ تقریبا بالا است، شاید به صرفه نباشد که شما آن را از بیرون تهیه کنید؛ به همین منظور در این مطلب از دلتامگ با ماهمراه باشید تا طرز تهیه ناگت مرغ را در خانه به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ خانگی
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده
شاید بسیاری از افراد بر این باور باشند که طرز تهیه مرغ سوخاری و یا ناگت مرغ با دستگاه خاص یا مواد اولیه خاصی است؛ ما در ادامه روشی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید به راحتی یک ناگت مرغ بازاری را در خانه آماده کنید و از سلامت آن مطمئن باشید.
مرحله اول
برای تهیه ناگت مرغ خانگی ابتدا وسط نانهای تست که نرم هستند را خارج کرده و در یک کاسه مناسب خرد کنید؛ سپس ۲ قاشق غذاخوری آب به نانها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا نرم و خمیری شوند.
مرحله دوم طرز تهیه ناگت مرغ
در این مرحله گوشت مرغ را به تکههای کوچک تقسیم کرده و به همراه ادویههای گفته شده به کاسه اضافه کرده و خوب با نانها مخلوط کنید؛ سپس مواد به دست آماده را درون مخلوطکن ریخته و پوره کنید.
مرحله سوم
در ادامه ۱ قاشق غذاخوری از آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کنید؛ بعد از آنکه مایه آماده شد، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله پایانی طرز تهیه ناگت مرغ
بعد از گذشت این مدت زمان، در سه کاسه تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را بریزید؛ سپس هر کدام از ناگتها را با دست به شکل دلخواه حالت داده و ابتدا در آرد سفید ، سپس در تخم مرغ در آخر هم در پودر سوخاری به خوبی بغلتانید و درون روغن شناور به خوبی سرخ کنید.
نکات مهم در پخت ناگت مرغ
- یکی از دلایلی که باعث میشود ناگت بیش از اندازه سفت شود، سرخ شدن بیش از حد ناگتها است.
- توجه داشته باشید در طرز تهیه ناگت مرغ برای آنکه بافت ناگت نرم شود، لازم است حتما از نان تست استفاده کنید.
- قطر ناگتها حتما باید حدود یک سانتیمتر باشد، در غیر این صورت. اگر قطر ناگت بیشتر از حد معمول باشد، مغز ناگت خام و اگر کمتر باشد سریع خشک میشود.