خاگینه پاپیونی شیک، ترد و خوشمزه

1
5
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خاگینه بیشتر در کنار یک شربت تهیه می‌شود. خاگینه را باید در روغن داغ سرخ کنید و شما می‌توانید از روغن سرخ کردنی برای تهیه این خاگینه استفاده کنید تا خاگینه تردی داشته باشید.

خاگینه پاپیونی یکی از شیرینی‌‌ها بسیار خوشمزه و ساده است که‌ می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. این خاگینه خوشمزه و راحت است و به شکل پاپیون درست‌ می‌شود و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است. خاگینه پاپیونی شکل و ظاهر بسیار شیکی دارد و برای مهمانی گزینه خوبی است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه خاگینه پاپیونی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی

  • آرد ۳ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شیر یا ماست ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای تهیه شربت بار

  • آب  ۱ پیمانه
  • شکر ۲ پیمانه
  • هل ۱ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • آبلیمو ۱ قاشق چای‌خوری
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری

خاگینه پاپیونی

طرز تهیه خاگینه پاپیونی

مرحله اول

ابتدا شربت بار یا همان شربت را تهیه کنید. برای این کار آب و شکر داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم هم بزنید تا شکر ذوب شود. سپس گلاب و زعفران و آب لیموترش و هل را اضافه کنید و وقتی به جوش آمد از روی شعله بردارید تا خنک شود.

مرحله دوم

تخم‌مرغ‌‌ها را بشکنید و همراه وانیل و با همزن دستی یا برقی بزنید تا تخم‌مرغ‌‌ها از لختگی خارج شود. بعد ماست و روغن مایع را اضافه کنید و ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.

مطلب پیشنهادی:  اگر تبخال می‌زنی، این روش‌ها خیلی سریع خوبت می‌کنه!

مرحله سوم

آرد را باید کم کم بریزید تا خمیری به دست بیاید که به دست نچسبد. میزان آرد ممکن است متفاوت باشد و بهتر است کم‌کم اضافه کنید. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و ۱۰ دقیقه در دمای محیط یا یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را روی میز یا سطح آردپاشی شده باز کنید.

مرحله چهارم

قطر خمیر باید نیم سانت باشد و به شکل مستطیل‌‌های کوچک آن را برش بزنید و از وسط مستطیل‌‌ها خمیر را با دو انگشت جمع و شبیه به پاییون کنید. سپس داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شد. شیرینی‌‌ها را از داخل قابلمه بردارید و روی یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. ۱ دقیقه داخل شربت قرار دهید و بعد با پودر پسته یا نارگیل تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه خاگینه پاپیونی

  • می‌توانید به‌جای شربت بار از شیره انگور استفاده کنید.
  • قطر خمیر را زیاد نگیرید وگرنه باعث‌ می‌شود خمیر خوب سرخ نشود و مغز آن خام بماند.
  • می‌توانید به‌جای ماست از شیر استفاده کنید.

طرز تهیه خاگینه پاپیونی

تعداد کلمات مطلب: 412

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. ناشناس

    12 بهمن 1402 در 11:06 ق.ظ

    مثل همیشه عالی 💐💐

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…