14گیاهان تاثیر زیادی در زیبایی و طراوت خانه شما داشته و کیفیت هوای منزل را بهبود میبخشند. در این مطلب ازدلتامگ به معرفی گیاهان آپارتمانی سازگار در منزل میپردازیم.
دراسنا لیسا
برگ و ساقههای این گیاه سبز تیره بوده و به نگهداری کمتری نیاز دارد. این گیاه نه تنها به نور کمی نیاز دارد بلکه در برابر کمبود آب نیز مقاوم است. رشد این گیاه بسیار کند است و برای افرادی که مدت کمی در منزل هستند بسیار مناسب است. در صورتی که بیش از حد به این گیاه آب دهید نوک برگهای آن قهوهای میشود. این گیاه شباهت زیادی به بامبو داشته و دکور خانه را جذاب میکند.
گیاه یشم
این گیاه به گیاه پول یا درخت دوستی هم معروف است. قرارگیری این گیاه باعث ایجاد آرامش در منزل شما میشود. برگهای این گیاه بیضی شکل هستند. از آنجایی که این گیاه به نور متوسطی نیاز دارد بهتر است این گیاه را در گلدان سرامیکی و در نزدیکی پنجره قرار دهید. ارتفاع این گیاه ۱.۵ متر است.
نخل دماسبی از گیاهان آپارتمانی سازگار در منزل
نام دیگر این گیاه درخت پای فیل است. برگهای این گیاه چرمی باریک بوده که در بخش ساقه ضخیم شدهاند. برای اینکه گیاه شما بزرگ شود از گلدانی استفاده کنید که فضای کافی برای رشد را داشته باشد. این گیاه تا حدود ۶ متر میتواند رشد کند. بهتر است برای تامین نور مورد نیاز این گیاه را در نزدیکی پنجره قرار دهید. به این گیاه بیش از حد آب بدهید، برگهای آن قهوهای میشوند.
گیاهان هوازی (تیلاندسیا) و ساکولنتها
این گیاه برای رشد به خاک نیاز ندارند. بنابراین جزو گیاهان آپارتمانی سازگار در منزل است که در همه فضاها به راحتی رشد میکنند. از این گیاهان میتوانیم در فضاهای مختلف استفاده کنیم. بهتر است این گیاه را بیش از حد خیس نگه ندارید زیرا رشد آن را متوقف میکند.
زامیفولیا
این گیاه اگر در مدت یک ماه هم نور و آب کافی را دریافت نکند، همچنان زنده میماند. از این گیاه میتوانید برای تصفیه هوای منزل نیز استفاده کنید. اگر بیش از حد به این گیاه آب بدهید، باعث زرد شدن برگهای آن میشود.
فیلودندرون برگ قلبی
مراقبت از این گیاه بسیار آسان است. این گیاه نور غیرمستقیم را دوست دارد. اگر برگهای این گیاه زرد شود یعنی به آب نیاز ندارد و اگر برگهای آن قهوهای است یعنی به آب نیاز ندارد. بهتر است این گیاه را نزدیک پنجره یا بالکن قرار دهید. این گیاه را دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی نگه دارید. برگهای فیلودندرون حاوی اگزالات کلسیم هستند و در صورت تماس با پوست یا چشمها موجب التهاب و خارش میشوند.