هویج پلو با گوشت قلقلی و زرشک

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
هویج پلو یکی از پلو‌های سنتی ایرانی است که به روش‌های مخلتفی تهیه می‌شود ولی طعم و مزه آن با گوشت قلقلی بسیار خوشمزه‌تر و ظاهری زیباتر برای مهمانی‌ها دارد.

هویج پلو با گوشت قلقلی یکی از پلو‌های بسیار خوشمزه و خوش‌طعم ایرانی است که شما‌ می‌توانید به سرعت با گوشت قلقلی آن را تهیه و یک پلوی بی‌نظیر ایرانی برای شام یا ناهار آماده کنید. شما‌ می‌توانید مواد را در میان پلو قرار دهید و دم بگذارید یا‌ در انتها مواد را روی پلو بریزید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

  • برنج ۳ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • هویج ۳ عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مطلب پیشنهادی:  فیلم دیدن در این سینماهای عجیب هیچ‌وقت از یادتان نمی‌رود!

مرحله سوم

برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و کف روی برنج را مدام بگیرید. بعد از اینکه برنج کاملا نرم شد باید آن را آبکش کنید. برنج را داخل سبد بریزید و روی آن آب سرد بگیرید و قابلمه را مجدد روی حرارت قرار دهید و کف آن روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را در آن بگذارید.

طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

مرحله چهارم

نیمی از برنج را بریزید و کمی هویج و پیاز و گوشت قلقلی را لابه‌لای آن قرار دهید تا مواد و برنج تمام شود. بهتر است کمی گوشت قلقلی و هویج برای روی برنج نگه دارید. هویج پلو با گوشت قلقلی را ۳۰ دقیقه دم بگذارید و در همین حین زرشک را با کمی شکر و روغن تفت دهید تا پفکی شود. در انتها پلو را داخل دیس بکشید و با گوشت و هویج تزیین کنید.

نکات کلیدی در تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

  • افزودن شکر به هویج اختیاری‌ است و‌ می‌توانید آن را حذف کنید.
  • می‌توانید بین هر لایه ریختن مواد کمی زعفران بریزید.
  • در انتها بهتر است کمی کره یا روغن حیوانی روی برنج بریزید.

 

تعداد کلمات مطلب: 105

اپلیکیشن مجله دلتا