بهترین کتاب های روانشناسی آنهایی هستند که رابطه شما را با خودتان و دنیایتان تغییر میدهند. روانشناسی میتواند باعث شود که انسان خود را بهتر بشناسد. هیچ انسانی بر اساس تجربیات خود یا سخنان دیگران نمیتواند ویژگیهای خود را بهدرستی درک کند. او باید بخواند، فکر کند و با ارزیابی خود و شرایطش راه را برای تغییر باز کند. در این مقاله قصد داریم 5 تا از بهترین کتاب های روانشناسی را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با روشهای مختلف شناخت خود آشنا شوید. پس با دلتاماگ همراه باشید.
معرفی بهترین کتاب های روانشناسی
کتاب های روانشناسی از آن دسته کتاب هایی هستند که همیشه مشتریان خود را دارند. مردم همیشه به دنبال این کتاب ها هستند تا به زندگی بهتر و شادتری دست یابند.
1. کتاب وضعیت آخر
کتاب وضعیت آخر اثر توماس ای هریس است. نویسنده، این کتاب را با استفاده از نظریات زیگموند فروید نوشته است. کتابی که از زمان انتشار تاکنون یکی از پرکاربردترین، پرفروش ترین و بهترین کتاب های روانشناسی بوده و بسیاری از روانشناسان از مطالب این کتاب برای تحلیل و درمان مراجعان خود استفاده می کنند. نویسنده با توجه به مشاهدات و تجربه سی ساله خود، روش جدیدی را برای روانکاری ارائه می دهد. او سه نقش را برای انسان در نظر می گیرد: بالغ، والد و کودک. این سه قسمت در هر انسانی یافت می شود مثلا وقتی با کودکتان تصمیم می گیرید، اصرار می کنید، احساسی رفتار می کنید و جنبه های کاری را در نظر نمی گیرید یا قسمت والد که اغلب دستور می دهد و منع می کند و گاهی اوقات شما را از انجام کارهایی که دوست دارید به دلیل عدم تطابق با فرهنگ یا عرف باز می دارد.
2. کتاب تفسیر خواب یکی از بهترین کتاب های روانشناسی
کتاب تفسیر خواب نوشته زیگموند فروید است که از او بهعنوان بنیانگذار روانشناسی مدرن نام برده میشود. او برای اولینبار به ناخودآگاه مراجعان خود برای تجزیهوتحلیل مشکلات آنها نقب زد و در مورد اهمیت قسمت ناخودآگاه گفت. فروید در کتاب خود به نام تفسیر خواب به شما کمک میکند تا به دنیای پیچیده ناخودآگاه ذهن خود دسترسی پیدا کنید.
3. کتاب تحلیل رفتار متقابل
این کتاب یکی دیگر از بهترین کتاب های روانشناسی است که در آن اریک برن روش جدیدی برای تحلیل روان انسان ارائه کرده است. او روان افراد را در رویارویی با یکدیگر تحلیل میکند. او معتقد است که وقتی مردم در مقابل هم قرار میگیرند، بهعنوان جلاد، قربانی یا بیگناه ظاهر میشوند و هر یک از ما با انتخاب نقشی که در کدام رابطه بپذیریم، سرنوشت خود را تعیین میکنیم. کتاب روانشناسی «تحلیل رفتار متقابل» به شما کمک میکند تا از نقشهایی که بازی میکنید آگاه شوید و در دامهای انتخابی خود نیفتید.
4. کتاب ریز عادت ها یکی از بهترین کتاب های روانشناسی
بارها هدف مهمی در سر داشتهایم و مطمئن بودیم که این بار با تمام دفعات قبل فرق دارد و هیچچیز نمیتواند مانع ما شود. اما وقتی شروع کردیم، ناگهان عادات ریز و درشتی که در ابتدا بهصورت سنگریزه دیده میشد، مثل سدی بزرگ جلوی ما را گرفت!
استفان گیز، نویسنده کتاب ریز عادتها، این درد را شناسایی کرده و البته راهکارهای عملی برای تغییر عادات غلط اعصابخردکن را به ما ارائه کرده است. راهحلهای او واقعبینانه هستند؛ زیرا او تمام مراحل را گامبهگام توضیح میدهد. همچنین راهحلهایی برای تثبیت عادات خوب به ما ارائه میدهد.
5. کتاب ایده های بزرگ
ایدههای بزرگ کتابی است از نایجل بنسون، جوانا گینزبورگ، وولا گرانده را نوشته اند. یکی از بهترین کتاب های روانشناسی در این دوران به شمار میرود. پس اگر میخواهید ذهن، عواطف، احساسات و رفتار انسان را کشف کنید، بهتر است این کتاب را بخوانید.
این کتاب به شما میآموزد که چگونه از مغز انسان استفاده کنید و چگونه به طور مؤثر فکر کنید. همچنین، میتوانید از طریق این کتاب عالی یاد بگیرید که چگونه با دیگران ارتباط عاطفی برقرار کنید. با مطالعه این کتاب میتوانید مکانیسم مقابله با یک موقعیت نامطلوب را درک کنید. همچنین این کتاب بیش از 100 ایده، اصطلاح و نظریه کلیدی را پوشش میدهد تا به شما قدرت خواندن ذهن هر کسی را بدهد. این کتاب از نمودارهای برای آسانتر کردن مفاهیم استفاده کرده است.
سخن پایانی
یک کتاب زمانی میتواند مؤثر باشد که درک و فهم خود را برای فهمیدن آن کتاب به کار ببریم. مهم این است که خواننده در هر سطر به هنگام خواندن بهترین کتاب های روانشناسی به خودش توجه کند تا بتواند بهترین نتیجه را بگیرد.
جلال
26 آذر 1402 در 12:50 ب.ظ
بیشتر کتاب ها سرگرم کننده است برای روانکاوی روانشناسی دیگران استادیم ولی عمر میاد میره خودمان نمی شناسیم که تمام عمر چه کاره بودیم در خدمت کی بودیم چطور اعمالمان از بین رفت
ناشناس
28 آذر 1402 در 1:09 ق.ظ
بسیار عالی،جامع و مفید،سپاسگزاریم.
آرمان
28 آذر 1402 در 2:52 ب.ظ
کتاب خواندن در واقع یک میان بر است که از تجربیات دیگران استفاده می شود اما قبل از کتاب خوانی باید ذهن آماده داشت و شعور درک مسائل و تحلیل داشت. لزوما یک کتاب چیزی به شما نمی افزاید. خواندن کتاب بدون هدف و نداشتن قدرت نقد و تحلیل، تفاوتی با نشستن پای منبر ایجاد نمی کند. بسیاری از افراد متعصب در باره یک مکتب، ایدئولوژی و … خود یک کتاب خانه سیار هستند و اما هیچ نمی دانند! یک آدم بی شعور اگه خیلی کتاب بخونه تبدیل میشه به یک بی شعور کتاب خوان! در نتیجه چگونگی کتاب خوانی ، و هدف گذاری پیش از انتخاب کتاب و داشتن قدرت تجزیه و تحلیل و نقد کتاب بسیار اهمیت دارد. بعضی از کتاب ها اصلا نباید چاپ شوند، برخی متناسب با افراد جامعه باید باشند و قبل از هر چیز باید اینقدر توان فکری داشته باشیم که با خواندن چند سطر و یا چند صفحه تشخیص دهیم که این کتاب مناسب است یا نه! کتاب بنا است به ما تجربه جدیدی بیاموزد و نه مهارت درست فکر کردن را.
ناشناس
26 دی 1402 در 0:29 ق.ظ
عاااالی