کباب تابهای ترش یکی از انواع کبابهای ما ایرانیها است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما میتوانید به راحتی این کباب ترش خوشمزه را داخل تابه با سیخ چوبی تهیه کنید. کباب تابه ای ترش مزه فوقالعادهای دارد و برای تنوع غذایی گزینه بسیار خوبی به نظر میرسد. شما میتوانید به همراه یک کته زعفرانی به راحتی تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه کباب تابه ای ترش را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای ترش
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- رب انار ملس ۱.۵ قاشق غذاخوری
- گردو ۴ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
- آب به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه کباب تابه ای ترش
مرحله اول
ابتدا یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و بعد با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود.
مرحله دوم
گردوها را پوست بگیرید و خرد کنید. بهتر است گردو را کمی دندانگیر خرد کنید تا زیر دندان بیاید و اگر دوست ندارید میتوانید پوره نمایید. گردو خردشده را به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود. دقت کنید حرارت باید کم باشد تا گردوها نسوزد.
مرحله سوم
رب انار را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به مواد گردو اضافه کنید و هم بزنید. سپس ۱/۲ پیمانه آب اضافه کنید تا به جوش بیاید. پیاز دیگر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه گوشت و فلفل و نمک خوب ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
داخل یک تابه کمی روغن بریزید و بعد از گرم شدن مایه کباب تابه ای را داخل آن پهن کنید و آن را در اندازههای یکسان برش بزنید. صبر کنید تا کمی کباب بپزد و آب اضافی آن از بین برود. سپس مواد گردویی تهیه شده به همراه زعفران روی کبابها بریزید و بگذارید داخل سس رب انار خوب غلیظ شود. در انتها به همراه کته زعفرانی میل کنید.
نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای ترش
- برای تهیه سس ترش باید پیاز را نگینی ریز یا رنده کنید.
- رب انار اگر خیلی ترش بود میتوانید کمی شکر بریزید.
- حرارت را کم کنید تا سس به خورد کباب تابهای برود.
- اگر آب سس کم بود میتوانید مجدد کمی آب اضافه کنید تا به روغن بیفتد.