هویج پلو با گوشت قلقلی و زرشک

0
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
هویج پلو یکی از پلو‌های سنتی ایرانی است که به روش‌های مخلتفی تهیه می‌شود ولی طعم و مزه آن با گوشت قلقلی بسیار خوشمزه‌تر و ظاهری زیباتر برای مهمانی‌ها دارد.
هویج پلو

هویج پلو با گوشت قلقلی یکی از پلو‌های بسیار خوشمزه و خوش‌طعم ایرانی است که شما‌ می‌توانید به سرعت با گوشت قلقلی آن را تهیه و یک پلوی بی‌نظیر ایرانی برای شام یا ناهار آماده کنید. شما‌ می‌توانید مواد را در میان پلو قرار دهید و دم بگذارید یا‌ در انتها مواد را روی پلو بریزید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

  • برنج ۳ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • هویج ۳ عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

برنج را خوب بشویید و با کمی نمک خیس کنید. یکی از پیازها را رنده ریز بزنید و آب پیاز را با دست بگیرید. به همراه گوشت و ادویه‌ها و کمی زعفران خوب ورز دهید و به شکل قلقلی‌های کوچک دربیاورید و داخل یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

یکی دیگر از پیاز‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. هویج‌ها را پوست بگیرید و خلالی خرد و بعد به تابه پیاز اضافه کنید و به همراه کمی شکر و زعفران خوب تفت دهید تا کمی هویج نرم شود. بهتر است در تابه را چند دقیقه ببندید.

مطلب پیشنهادی:  ست کردن مانتوی عید با کفش مناسب

مرحله سوم

برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و کف روی برنج را مدام بگیرید. بعد از اینکه برنج کاملا نرم شد باید آن را آبکش کنید. برنج را داخل سبد بریزید و روی آن آب سرد بگیرید و قابلمه را مجدد روی حرارت قرار دهید و کف آن روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را در آن بگذارید.

طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

مرحله چهارم

نیمی از برنج را بریزید و کمی هویج و پیاز و گوشت قلقلی را لابه‌لای آن قرار دهید تا مواد و برنج تمام شود. بهتر است کمی گوشت قلقلی و هویج برای روی برنج نگه دارید. هویج پلو با گوشت قلقلی را ۳۰ دقیقه دم بگذارید و در همین حین زرشک را با کمی شکر و روغن تفت دهید تا پفکی شود. در انتها پلو را داخل دیس بکشید و با گوشت و هویج تزیین کنید.

نکات کلیدی در تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

  • افزودن شکر به هویج اختیاری‌ است و‌ می‌توانید آن را حذف کنید.
  • می‌توانید بین هر لایه ریختن مواد کمی زعفران بریزید.
  • در انتها بهتر است کمی کره یا روغن حیوانی روی برنج بریزید.

تعداد کلمات مطلب: 412

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خوشبوترین گیاهان آپارتمانی کدام هستند؟

زندگی در آپارتمان‌ها با وجود فضای محدود و دوری از طبیعت، گاهی می‌تواند خسته‌کننده و بی‌روح…