سالاد ارمنی یکی از سالادهای بسیار ساده و راحت است که با سبزیجات در دسترس تهیه میشود. میتوانید برای تنوع در سالادهای خود این سالاد ارمنی جذاب و خوشطعم را تهیه کنید. همچنین این رسپی بدون گلوتن و لبنیات است و برای کسانی که گیاهخوار هستند یا در رژیم غذایی به سر میبرند مناسب است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ارمنی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ارمنی
- خیار ۲ عدد
- گوجهفرنگی ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فلفل سبز یا فلفل دلمهای ۱ عدد
- جعفری تازه ۳۰ گرم
- ریحان تازه ۳۰ گرم
- شوید تازه ۳۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- روغن زیتون یا کنجد ۱/۲ پیمانه
- آب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
- گردوی آسیابشده ۳۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ارمنی
مرحله اول
ابتدا باید خیار و گوجه را بشویید و خشک کنید. خیار را بدون پوست گرفتن و بهصورت حلقهای و یکدست خرد کنید. گوجهفرنگی را نیز روی تخته آشپزی قرار دهید و نگینی درشت خرد کنید و به همراه خیار داخل کاسه سرو خود بریزید.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد و به مواد سالاد اضافه کنید. فلفل سبز یا فلفل دلمهای رنگی را بشویید و خرد کنید و به مواد افزوده و هم بزنید. سبزیها را از قبل تمیز کنید و بشویید و داخل آبکش قرار دهید و بهصورت ساطوری خرد و به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
حالا باید روغن زیتون یا کنجد را داخل یک کاسه بریزید و به آن آب لیموترش تازه اضافه کنید. گردو را از قبل داخل هاون بکوبید تا نیمکوب شود یا میتوانید از گردوی آسیابشده استفاده کنید. روغن و در انتها ادویهها را بریزید و هم بزنید و نیم ساعت زمان دهید تا مواد مزهدار شوند و بعد سالاد را سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه سالاد ارمنی
- به دلخواه میتوانید پیازچه خردشده بهجای پیاز استفاده کنید.
- میتوانید مواد را ریزتر برش بزنید، ولی در دستور اصلی این سالاد همه مواد به صورت درشت خرد میشود.
- افزودن گردو دلخواه است و میتوانید آن را حذف کنید.