شیرینی خرما با بیسکویت یکی از راحتترین و سادهترین شیرینیها است که با چند قلم مواد به راحتی تهیه میشود. شما میتوانید این شیرینی ساده را برای میانوعده یا مهمانیهایی که زمان کافی برای تهیه دسر ندارید به سرعت تهیه کنید. اما شما میتوانید از خرما دلخواه خود استفاده و اگر تمایل دارید پوست خرما را بگیرید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی خرما با بیسکویت را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی خرما با بیسکویت
- بیسکویت پتیبور ۲ بسته
- کره ۱۰۰ گرم
- شیر عسلی ۱ قاشق غذاخوری
- خرما بدون هسته ۱ پیمانه
- هل ۱ قاشق چایخوری
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- آب ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه شیرینی خرما با بیسکویت
مرحله اول
ابتدا باید پوست خرما را به دلخواه بگیرید. برای این کار باید خرما را در آب در حال جوش بریزید و ۲ دقیقه بگذارید تا بماند. سپس با آب سرد آبکشی و پوست خرما را جدا کنید. در ادامه هسته خرما را نیز خارج کنید و خرما را کنار بگذارید.
مرحله دوم
در ادامه بیسکویت را داخل غذاساز بریزید و با دور تند بزنید تا پودر شود. میتوانید بدون غذاساز نیز این بیسکویت را پودر کنید، بدین صورت که بیسکویتها را داخل یک نایلون بریزید و با گوشتکوب بزنید تا خوب له شوند. بیسکویت پودرشده را داخل یک کاسه بریزید و کره ذوبشده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد مواد برود.
مرحله سوم
در ادامه شیر عسلی را نیز به بیسکویت اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. سپس یک قالب را انتخاب کنید و داخل آن نایلون بکشید. ظرف را با نیمی از مواد پر و با کف لیوان یا گوشتکوب خوب فشرده و منسجم کنید. در ادامه خرما را به همراه آب و هل و دارچین داخل غذاساز بریزید و مواد را میکس کنید. اگر غذاساز ندارید میتوانید با چنگال خرما را له کنید.
مرحله چهارم
در ادامه باید مخلوط خرما را روی لایه بیسکویتی قرار دهید و خوب فشرده کنید. در انتها مابقی مواد بیسکویتی را روی لایه خرما بریزید و با کف لیوان دوباره مواد را فشار دهید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
نکات کلیدی در تهیه شیرینی خرما با بیسکویت
- شما میتوانید شیر عسلی را در خانه درست نمایید.
- از بیسکویت ساقه طلایی نیز میتوانید استفاده کنید.
- میتوانید مواد را داخل قالبهای سیلیکونی بریزید.
مهناز
19 آبان 1402 در 9:06 ق.ظ
خوب بود ممنونم